Wednesday, July 13, 2011

SEGMEN 4: MARI-MARI PROMOTE BLOG KAW3X


Salam semua...
Malam ni terase best sangat dengan pertolongan MY MENTOR abg yen dapat realisasikan perlawanan bola antara arsenal vs malaysia kat budak-budak kat kedai abg yen ni... sebab tadi semua bising sebab tak dapat tengok sebab kat TV takde kat ASTRO pun takde... thanx izamir sebab bagi link perlawanan bola tu... Ok-ok berbalik kepada segmen ke4 abg yen ni... segmen abg yen tetap bermotifkan ingin menolong sesama blogger untuk promote blog masing-masing kat sini... Sambil-sambil kita promote, sama-samalah sokong menyokong antara blogger ye... jangan lupa follow blog masing-masing yang join segmen abg yen ni baru sama-sama merasakan... amin.

Syarat Penyertaan:
  1. Follow me dan like fan page abg yen.
  2. Buat entri guna tajuk segmen ini dan linkkan ke blog abg yen.
  3. Letak header blog abg yen dan tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen ya.
  4. Tagkan lah kat sape-sape yang korang nak (tak kisah berape org pun).
Korang nak tulis apa dalam entri tu terserah dan gunalah gaya apa sekalipun janji syarat-syarat kat atas tu dipenuhi... Senang je kan segmen mudah-mudah je senang nak join dan tak pening kepala nak buatkan hehehe, Segmen ini berkuatkuasa bermula jam 12am 14.07.2011 ini sehinggalah 11.59pm 14.07.2011... so apa lagi tak rugi pun kalau join... sama-sama akan merasa kelebihannya... Nak tengok senarai blogger-blogger yang dah join KLIK SINI.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories