Tuesday, February 16, 2016

PLAN TAKAFUL MENGARUT TAK LOGIK DEK AKAL LANGSUNG

Salam buat semua...

JS datang lagi dengan tajuk panas, bikin panas tp berisi hahaha... yg berisinya JS lah hahaha semakin boncet dan sedap dipeluk kahkah... ok2 dh jgn nak mengarut lebih2... Baca tak tajuk entri kali ni tu? mesti lah baca kan sebab tu korang masuk sini sbb nak tahu lebih lanjut kan... jom2 JS nak explain nihhh, fokus tau jgn berkelip pun ya...

Wednesday, February 3, 2016

ORANG SAKIT DAH BOLEH AMBIK TAKAFUL WEHHH: PROMOSI GEMPAK MENCICIT DARI GREAT EASTERN TAKAFUL

Salam...

JS nak war-war ni sape tak ambik port atau terlepas pandang ko memang rugi besar... nak tau apa dia? Dengar elok2 ye org2 kampung sekalian... bulan FEBRUARI sahaja ya offer ni... februari ye bkn mac ke april ke tau... tak paham jugak babab bontot tu nati...

SIAPAKAH LELAKI INI? KLIK KALAU NAK TAHU

AGENT INSURANS KEJAR AKU: AKU SIHAT LA WEHHH!

Salam semua... 

Jejaka stylo kini kembali mewarnai tahun 2016... hahaha, JS nak panaskan blog yg dh suam ni sbb lama sgt dok dalam pantang kan... almaklumlah beranak ramai kahkah... Jom bikin panasss

Perangai org kita ni,alah tulis terus la senang org melayu kita ni kan kalau dengar je perkataan insurans terus mencicit lari tak cukup tanah mcm nampak antu je... Kalau ada kawan yg jd agent insurans dan dan jugak time tu lah berubah perangai mcm la agent insurans ni hadap sgt nk suh ko masuk insurans... hihi jap2 nak on ekon, rasa panas telinga plak hahaha...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories