Wednesday, February 3, 2016

ORANG SAKIT DAH BOLEH AMBIK TAKAFUL WEHHH: PROMOSI GEMPAK MENCICIT DARI GREAT EASTERN TAKAFUL

Salam...

JS nak war-war ni sape tak ambik port atau terlepas pandang ko memang rugi besar... nak tau apa dia? Dengar elok2 ye org2 kampung sekalian... bulan FEBRUARI sahaja ya offer ni... februari ye bkn mac ke april ke tau... tak paham jugak babab bontot tu nati...

SIAPAKAH LELAKI INI? KLIK KALAU NAK TAHU



Kita memang tau kan kalau nak ambik insurans takaful ni wajib sihat dan takde penyakit so BERITA BAIK bulan februari ni aiyaaa 2016 lah takkan 2017 plak... bulan ni punya promo lah kak gayah wei... hahaha, ok dh melalut kelain dh tu... ok2 GREAT EASTERN TAKAFUL ada buat promo bulan ni je sampai 29/2/2016 je... terbuka kpd semua warga emas berumur 50 tahun keatas ye 50 tahun bkn 40 tahun... baca pakai mata bkn pakai lutut hahaha...

HUBUNGI SAHROL FAHMI TERMIZI 0122295948

So wahai anak2 mithali sekalian alam... ko tak paham2 lg ke maksud promo I=GREAT AMEEN ni? maksudnya mak ayah kita yg umur 50 tahun keatas tu boleh ambik takaful lah weiii... aiyaaaa asal susah beno nak paham ni hahaha... mak ayah kita yg mana ada kencing manis ke darah tinggi ke atau pape saja penyakit kritikal boleh apply tuk plan takaful ni... WAJIB INFORCE PUNYA tak nak ke weiii adiahkan mak ayah plan terbaik ni... alohhh la serendah RM50 je kot takkan berkira tuk mak ayah... ingat promo hanya tuk bulan ni je... pasni takde dah... memang sebulan ni je ada plan takaful ni... pastu tutup terus... Kalau dh tutup ko tak yah nk meroyan hentak2 kaki lah memang takde dh pas bulan februari ni


Time GREAT EASTERN TAKAFUL tgh buka peluang ni cepat2 la grap, alahai tak payah nak pk pk dh ehhh, tuk mak ayah ni... adiah terbaik sepanjang zaman... Berminat? kalau berminat tgk gambar tu terang2 buka mata besar2 kt situ ada nama dan no hp agent terbaik great eastern takaful... save no dia wasap buat temujanji secepat mungkin...

Ingat ya... malang tak pernah ada bau hahaha, ajal dtg tanpa kita tau... perghhhhhh berasap telinga dent...

SENTIASA SUKSES DALAM KERJAYANYA
HUBUNGI SAHROL FAHMI TERMIZI 0122295948 untuk detail pasal plan ni ye... cepat2 tak yah nk pk sgt lah... plan ni hanya bulan ni ye... 


KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories