Tuesday, February 16, 2016

PLAN TAKAFUL MENGARUT TAK LOGIK DEK AKAL LANGSUNG

Salam buat semua...

JS datang lagi dengan tajuk panas, bikin panas tp berisi hahaha... yg berisinya JS lah hahaha semakin boncet dan sedap dipeluk kahkah... ok2 dh jgn nak mengarut lebih2... Baca tak tajuk entri kali ni tu? mesti lah baca kan sebab tu korang masuk sini sbb nak tahu lebih lanjut kan... jom2 JS nak explain nihhh, fokus tau jgn berkelip pun ya...


Plan takaful mengarut dan tak logik wehhh... ada ke sakit pun boleh ambik takaful... setahu korang lah kalau dh sakit jangan harap boleh ambik takful dh... tak yah nak merayu2 lah kompom perunding takaful wat tak layan dh... tapiiiiiii yg ni pelik bin ajaib, memang mengarut bunyinya tp korang kena percaya sbb GREAT EASTERN TAKAFUL dan keluarkan plan terbaru edisi terhad khas tuk bulan februari sahaja... I GREAT AMEEN... sampai hujung bulan ni je wehhh... sampai 29 februari 2016 je...  salin cepat kt hp wat reminder tarikh tu...


Ce tengok gambar kat atas tu n faham elok2... ini betul2 bukan cobaan tau... serendah RM50 je boleh sign up takaful n paling best khas tuk warga emas... tau tak warga emas tu apa? kalau tak tau memang kena geget kuat2... hahaha... warga emas ni yg berumur 50 tahun ketas sehingga 75 tahun... so korang terfikir tak apa yg JS tgh pk ni... aduhhhh asal la korang ni lambat pick up... mak ayah kita lah... yg mana ada sakit darah tinggi ke kencing manis ke jantung ke n byk lagi lah penyakit boleh sign up plan terbaru limited edition dr great eastern takaful ni... DIJAMIN LULUS...

So apa tunggu lagi... RM50 sebulan je tuk mak ayah kita... jdkan adiah buat diorg, buat suprise ke sign up diam2 jgn gtau... cukup masa tadaaaaa adiah tuk mak atau ayah berupa perlindungan takaful sepanjang hayat... perghhhhhh kompom mak ayah kita terharu n peluk kita kuat2... time ni lah nak sentuh hati mak ayah kita n menjadi seorang anak yg berjasa... perghhhhh statement JS hahaha... 

Plan I GREAT AMEEN ni bulan ni je tau... so kalau nk sign up pun bulan ni je pasni takde keluar dh plan ni... bulan ni sahaja eja besar2 ckt BULAN NI SAHAJA FEBRUARI 2016... abis bulan ni terus tutup kes... so tgk bawah ni ada pic sorang perunding takaful yg smart kacak bergaya boleh terus set temujanji tuk sign dengan Encik Fahmi... tak yah nk pk sgt la benda bkn membazir pun tp byk manfaatnya... cepatan taip no hp yg tertera n set temujanji... Nah JS tolong taipkan no hp Encik Fahmi 012-2295948... Plan takaful DIJAMIN LULUS...

Life is Great



KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories