Saturday, March 19, 2011

Miera Liyana seksi siot: PERLU KE MCM TU?

OMG omg OMG
Dah 4 tahun bergelar pelakon, namun tak ramai yang kenal Miera.
n aku pn baru je cam bila d amat2 ti btl2...rasenyer aku pernah tgk dia blakon drama kt astro rasenyer, masa tu dia blakon ngan eliyana yg penyanyi tu...seriusly dlm tu sopan je... tak sangka lak berani mcm ni... KELAINAN katanya ketika dtg ke MLM GALA ABP... ni tak pasal2 nati dpt cemuhan org ramai lg2 peminat dia... papepun itu pilihan dia n hak dia...so pape pn pasni sure nama miera liyana meletop, meletop positif or negatif sama2 lah kita lihat...






14 comments:

  1. kelainan pe mcm tu...jap lg ade la tu mohon maaf secara terbuka...
    tq sudi kome...

    ReplyDelete
  2. if u wanna know, she is smoker n kaki pub..heavy smoker..dia pun budak under age lagi..budak lepasan spm..

    ReplyDelete
  3. saje je nk cari publisiti murahan..ingt laki nk tgk sgt ker??

    ReplyDelete
  4. qas: ye ke...mcm mane bole tau?
    irfan: yup stuju

    ReplyDelete
  5. baik xyah kai baju terus.tergamak la dia pakai mcm tu..sakit ati ase artis yg bodoh2 ni

    ReplyDelete
  6. alasan terbaru dia ckp tak sengaja...bole lak mcm tu, masa try tu kan dh bole rase ok tak...kalo tak ok jgn la trus pakai kan...heran dent...

    ReplyDelete
  7. perh..nampak tetek..hohohoho..

    ReplyDelete
  8. merepek jer kalo xtgk lgsg baju tu b4 pakai.. at least kalo nk seksi gak kalo die pakai tube ke kat dalam xde la sekse cam tuh.. btol la kot uma die xde cermin

    ReplyDelete
  9. sgt merepek n tak logik punyer alasan...

    ReplyDelete
  10. salam..

    ape lah bangga sangat nk tunjuk nasi lemak sehinggit tuu?

    ReplyDelete
  11. wsalam... wah akie ckp mcm tu... takpe2 hanya pmpuan je tau menilai lelaki mane tau singgit ke dua hinggit ke hehehehe

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories