Wednesday, April 28, 2010

:: I saw a GHOST::


Sejak 2 minggu kebelakangan ni kt KRK dh 3 kali aku jumpe hantu... i saw aghost a round me...
i dont know why!!!
i saw it at toilet at 1a.m masa siap mandi cz tau2 la skang ni panas kan...
masa kua dr bilik mandi setelah melepasi bilik mandi terakhir i saw something black behind me...
takde la dkt sgt lbh kurang satu depa kot...bila aku cpt2 nk tgk dh hilang dh...
naik bulu roma jap... tu 1st time i saw it...
aku akui aku ni bkn jns penakut sgt but dgn semua tu gentar jgk la...
tp aku slalu bile terase or ternampak kelibat or something like tat la aku cpt2 akan ckp

"aku tak kaco ko, tlg jgn kaco aku"

tu la pesan ayah aku... gn terlalu menunjukkan kita takut wpn hakikatnya kita memang takut cz benda tu lg suke org yg terlalu tkt...
berlalu beberapa hari aku mulai melupakannya...
kejadian yg sama berulang lagi kalo tak silap selepas hari ke empat
kul 6 suku pagi masa aku bgn nk pg ambik wuduk kt toilet, masa tu kwn aku ade gak but aku siap dulu so aku balik ke bilik dulu la...
masa dh nk sampai bilik aku terpandang something yg aku tak pasti apakah tu???
kecik je mcm sebesar kucing je...sepantas kilat lari masuk ke bilik ku...
masa tu pintu tertutup...
aku cpt pg tgk ingat pintu bilik lupa nk tutup tp tak...
naik bulu roma lg...
tp aku wat bodo je wat tak tau...solat n pasang ngaji n sampai la cerah...
aku still tak gtau sape2 just rumate aku je...cz dia pn sentiasa rase diekori...
tp aku perasan la sejak 2 minggu ni sebelah bilik aku ni selalu perasapkan setanggi n satu floor bau...setangi tu kemenyan ke?
aku rase ye...tak pasti la...ape motif dia?
dia nk halau hantu ke or dia ade niat lain...aku tanya dia ckp saje2 je...alasan tak masuk akal...
3 ari lalu last aku nampak benda tu...
masa tu dh dekat nk magrib...sementara nk tunggu azan aku layan la fb jap...masa tu aku bersila atas lantai mengiring la sebelah aku katil...masa tgh2 main tu perasan satu benda hitam sedang memerhatikan aku ...aku nampak hitam je dr sisi aku...bulu roma dh naik dh...masa tu kwn aku pg toilet...aku cpt2 toleh la ingat kwn aku saje nk kenakan aku...tp takde pape...eeeeeeeeee seram nyer!!!
sampai skang sebelah bilik aku sentiasa bakar setanggi dlm mangkuk bara...
aku konfius ttg niat sebenar dia... 

aku tak kaco ko, tlg jgn kaco ak
selagi benda tu tak usik aku, aku bole wat bodo je...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories