Thursday, April 29, 2010

::My Love::

Ini lah buah hati ayah ngah skang... 

 

 

chomel kan... yg dh besar ckt tu nama dia mohd izzul hafiz n umur dia baru genap setahun 19 march lalu.
suke senyum n pose depan camera, tgk la kecik2 dh pandai mcm ayah ngah dia la wakakaka...
dh 3 bulan tak tgk dia cz both of them kt kg...aku lak kt Selangor...
tak sabar nk balik jumpe diorg...
sure tak lekang la ngan ayah ngah dia...nk dokong...
opsss lupa izzul ni nama glamer dia JOJO...
mak long dia yg bg nama tu...
asalnyer kami nk panggil izz je tp JOJO gak yg melekat n glamer hahahaha

Ini plak anak buah kedua... just ade dua je
namanya marrisa sofea n umur dia 10 ari baru je lg...
syukur n amin cz penantian 5thn mama n papa nya berhasil
marrisa sofea lahir jg akhirnya...
nama glamer marrisa lak JOJO yg bg
nk tau pe?

 

CHAA... CHAA...CHAA
hahahah...biasa la budak kecik tak pandai sebut sgt so terhasillah CHAA
papepn so sweet
yg bestnyer both of them jns yg tak meragam n suke senyum...
tido mlm tak payah bgn wat susu ke ape ke...
mama n papa nya bole tido lena sampai pagi...
kalo bising2 pn diorg tak kisah cz memang diorg d ajar lasak n bole sesuaikan diri dlm ape jua keadaan
hehehehehe

 

yg plg best JOJO ni kecik2 dh minat hindustan n tak layan upin n ipin adoiiiii!!!
bangga tol ayah ngah dia cz JOJO suke tido sambil diiringi oleh bacaan ayat2 quran...
kalo papa n mama dia penat nk baca diorg just pasang mp3 ngaji je...jap sure tido...
pasal CHAA aku tak bole nk komen lbh2 lg cz sejak lahir aku blm berkesempatan tgk or touch lg CHAA... papepn mak ckp both of them baik sungguh...tak meragam pn...
ikut sape tu hahahaha...ayah ngah dia la...wakakakaka

4 comments:

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories