Sunday, April 25, 2010

My New Handphone



Sony Ericsons G705

wpn beli yg 2nd hand je RM550
dh dekat 10x kot aku tgk2 hp ni kt kedai2 hp...
abis the mines n alamanda aku tgk2...
tp tak sangka lak jodohku kt alamanda...
masa nk beli tu dekat sejam gak nk wat keputusan cz aku memang jenis teliti n akn checked btl2 dulu baru decide nk beli ke tak...
RM550 tu bg aku byk n tinggi nilainya.
berape bulan tu kumpul, ikat perut demi gilakan G705...
tak dpt yg baru yg 2nd pn jdlah...
nk beli yg baru sah2 tak mampu ngan statusku sbg student ni...
nyata percaturan aku tak sia2...
hp ni berfungsi ngan baik n takde cacat celanya...
still look new n cantiknyerrr!!!

syukur pd Allah sbb memberikaku rezeki...
amin

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories