Thursday, April 29, 2010

:: uLasaN iRonMAn2::

Td pg tgk cite tu kul 6 pm kt alamanda putrajaya
sambutan memang giler2 lah wpn bkn ari cuti n may b sbb kena ngan cuti sem U kot...
penuh sesak td kt panggung...
SELLING FAST
hahaha... berbekalkan pop corn n coke aku tgk la cite tu bersama 2 org rakan lg....
apa yg aku nk puji cite ni memang superb la kesan khas dia...CGI tahap mane tak tau la...


cite HOLLYWOOD memang tak pernah kalah ngan kecanggihannya...
kesan khas memang mengagumkan...
aku mati2 ingat cite ni 100% serius tp ade gak lawak2 yg wat org gelak...
hahahaha...
perjalanan cite yg agak slow pd permulaan sdkt memboringkan but jap je...pastu penuh aksi n plg menarik babak berlawan scalett memang btl2 nampak mcm dia pro...
bg aku cite ni best n plakon2 dia pn all bgs...
4 bintang dr 5 aku bg...
tp just avatar n clash of the titans aku leh bg 5 bintang stakat ni...hehehehe
papepn pg lah menonton...tak rugi, cite ni best sgt!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FNQowwwwYa0

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories