Wednesday, April 28, 2010

::Why:::

try to write in english,
hahahaha
if have to many grammar error or broken opss sorry!!!

why guys always messy...
not all but still have...
xspeacially here...
here means at KRK
hahahahaha...
bkn pe tak payah tgk jauh2 tgk kt floor sendiri je
kt luar beranda sampah suke suki je letak n dirobek2 oleh kucing n phm2 la ape jd pastu
bole ek org2 yg buang tu hidup mcm tu
satu lg plastik2 mknan suke suki je letak atas kotak pemadam api cz nk eja dlm bi tak reti cz jarang eja lalala
kalo makcik2 cleaner tak kutip busuk n membusuk kt situ la dh la ruang lalu lalang...
kadang2 inisiatif aku la kutif n buang tau2 la kalo sabtu ahad manede cleaner...
n terpaksa la aku bwk kua bakul sampah dlm bilik aku tuk korang hehehe...
isi la bakul sampah tu aku tak kisah...janji tak selerakkan.
mcm tu gak bilik air...pat mandi pat ambik wuduk,pat basuh kain n bla3x
ade gak buang sisa2 mknan dlm sinki,
sisa2 bercukur kt atas sinki
tak bole ke pas mkn basuh
pas bercukur clearkan sisa2 tu kt sinki...
pas basuh tu clearkan la lantai dr buih2 sabun...
penat tau aku jd cleaner wakakakaka...
nasib baik aku stay floor tu n time aku tak penat aku tlg bersihkan
cz aku tak suke kotor2 ni...
wat pahala takde hal lah...bkn suh dbyr gaji pn...
apa yg ptg aku slesa n korang pn slesa...
may b sbb ade org mcm aku kot korang dimanjakan hahahaha
wakakaka!!!

sekadar gambar hiasan


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories