Tuesday, May 25, 2010

::: Adakah org2 yg mempunyai ciri2 ini GAY? :::

Adakah org2 yg mempunyai ciri yg dinyatakan ini gay?
gay je ke bole wat semua yg dinyatakan tu...
lelaki str8 takde buat langsung ke?
aku rase tak semua yg dinyatakan ni benar...
laki str8 pn ade gak wat mcm tu...
papepn sama2 la kita renungkan...
gay ke tak gay ke sama je...yg ptg hati mesti mau baik!!!

antara cirinya (diambil dr sebuah blog-thanx 4 da info)

1-diorang ni kaluar pakai baju jenis ketat ,ada otot,pakai kemas boleh bezala dgan orang biasa,tapi ada juga yang pakai baju biasa.


2-slalunya kat malaysia ni rambut kemas,atau ala-ala dari tepi bawa ke blakang.


3-diorang kawan sama2 diorang je,tapi kalau diorang slalu kuar ngan group pompuan ,sah gay la tu.


4-topik pun slalu lain dari laki sejati.


5-satu lagi kalau kuat komplen,sah gay.


6-cuba korng perhatikan dia ada tak perhatikan lelaki lain yang ala2 diorang,minat la tu.


7-kalau ada pompuan seksi lalu buat2 tak tau je


8-diorang lebih suka berkumpulan.2 atau lebih.


9-diowang niyh adew ramai adek pompuan dari laki..


10-lembut2 cakap soft spoken je..


11-tak kisah kawan dengan lelaki gay..


slalunye laki straight x skew kawan ngan gay atau laki lembut2..


12-suke nmpak kemas stylo dan bergaya slalu..


13-terlalu pembersih sgt..


14-kalau keluar selalu wangi je...


15-tertarik dengan lelaki hensem cute n mcm2 g..


16-sometimes boleh ckp kat laki laen kau niyh hensem la.. tu pown salah satu ciri2 laki uh gay..


17-manje kdang2 diowang niyh manje gedik2 ngan laki..


18-takut nak rapt ngan gurl x penah couple.. tpi lebih senang ngan laki..

19-selalu mecej lelaki.. perempuan jarang...


20-kalau kene cium atau pegang2 ngan laki2 gay x kesah p0wn biarje..


21-dari kecik skew pakai kasut gurl bju gurl...


22-terlalu sentitif biasenye laki sentitif niyh gay..


23-homesick.. ske dok umah jew.. kalau laki sejati ske ganas2 cth maen bola rempit.. n mcm2 g tpi kalau gay x skew smua uh.. skew dok umah jew mcm gurl...


24-suke rabe2 btg org.. cth mcm budak2 sekolah zaman skunk.. jalan jew rabe2 kote org... sebab laki niyh adew nafsu kat lelaki..


25-laki gay bile tanye kau gay kew!! automatik dia diam jew!! atau dia ckp pale otak kau.. dai tgh cover la tuh!! lelaki yg star8 memang benci rapat ngan laki gay!! kalau laki sta8 bole kwn atau byk kwn atau x kesah kawn ngan laki gay confrim dia pown gay!! cume takut nak ckp!! byk bgi alasan jew!! byk cite pasal lelaki berbanding gurl!! lebih rapat n lebih byk bergaul ngan gurl dari laki!! sukew pakai baju ketat2...


26-macam bapok @ Lembut sgt macam gurl pown gay gak!! tak kisah berbogel depan laki...



10 comments:

  1. hahaha,bagus la ko punye OBSERVATION....kahkahkah,n3 yg berguna bwt panduan semua....

    ReplyDelete
  2. tak salah kan berkongsi maklumat...
    hahaha
    tuk renungan bersama...
    maskulin pn diragui gak skang ni hahaha...
    apa2 pn tepuk dada tanya iman...

    ReplyDelete
  3. huh!... yg type nih dari golongan mane??

    ReplyDelete
  4. 2nd..adakah cri2 nih bdasarkn mne2 kajian yg diakui sah??...juz bertanye.. kalo sah dari mane?

    ReplyDelete
  5. salam semua...

    thanx cz sudi komen2...

    by da way why i suke topik ni....
    hmmm cz dis is my kertas projek
    semua2 tu just like my survey je...
    tats why publish kt sini tuk dapatkan dapatan kukuh dr pandangan2 umum...

    kalo sesape yg tak selesa or tak senang
    jgn la baca...byk lg blog lain bole baca...
    kalo nk bg pandangan di alu2kan...hehehehe

    ReplyDelete
  6. menurut pandangan ahli psykiatri...(ejaaN slah kot.) golongan (gay) ney....terjadi kerana pnddahan terhadap bahan lucah dalam usia yg muda....yg mngakibatkan kebosanan trhadap kaum wanita.....
    apapun perasaan (gay) ni boleh dikikis dengan didkan agama yg kukuh....tambahan ISLAM amat mnentang golongan ini....
    dengan itu kita janganlah.....terlalu menindas golongan ini...ini akan lebih cenderung ke arah yg lbih negatif .....akan lebih baik jika di bimbingan dan nasihat...
    (sorry panjang lebar....)

    ReplyDelete
  7. pandai jer korang ni ckp itu ini...im 1 or resercher yg buat kajian tentang lelaki gay kt malaysia ni....perasaan lelaki suka kpd lelaki ini sememangnya ada dlm diri smua lelaki...tetapi...perbedaannya adalah...samada naluri itu menjurus kpd rs syg @ rs cinta...itu yg memainkan faktor ini smua....sometimes mrk x minta jd mcm ni krn dr lahir mmg tlh ada naluri ini...n hanya 10 peratus jer yg mcm asraaf ckp tu akbt pendedahan bhn lucah...but mostly akbt pengaruh rkn sebaya...contohnya bila mereka duduk d asarama...tq..

    ReplyDelete
  8. tq ty any... sudi gak komen wpn tak tinggal link hehehe... pandangan anda jg ada benarnya...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories