Abg Yen sayang korang

Sunday, May 9, 2010

:::Gaya rambut lelaki 2010 @ Men's hairstyle 2010:::

Salam semua...
Ini adalah antara gaya2 rambut yg menjadi feveret aku pd 2010 ni...
sape2 yg nk try bole la but satu je nasihat aku ...
cantik kt kepala org tak semestinya cantik n stylo kt kepala kita...
jns kepala n rambut membezakan setiap org...
heheheh... so tepuk dada tanya lah kepala anda hahahah...


11 comments:

  1. kalau perempuan nk wat rmbut cm nie agk2 ok x? heee :)

    ReplyDelete
  2. salam...
    kalo pmpuan?
    dia kena ade keberanian lady gaga dulu baru bole buat...hahahaha
    tp bg sy kalo pmpuan...hmmm
    keayuan seorang pmpuan terletak pada rambutnya...
    kalo dh pmpuan rambut mcm ni tak ayu kot...

    ReplyDelete
  3. thanx wzul...
    just my feveret
    for sharing...hehehehe

    ReplyDelete
  4. woh. aku suka semua. nyesal potong rmbut aku pendek. :|

    ReplyDelete
  5. sume cantik...tp x leh nk tiru sbb rambut keras..huhuhu

    ReplyDelete
  6. rambut IR sama seperti no 4 dari atas.. sblh kiri.. cuma rmbut IR kaler itam ja la

    ReplyDelete
  7. salam semua
    blurr: sama lah kita menyesal lak potong pendek
    raisam: keras ke? mane bole wat mcm tu nanti tak bole pg skolah plak
    IR: wah ir memang stylo lah...hehehehe
    ammar: sape? tuan blog ke hahaha gurau ja

    ReplyDelete
  8. ye ke...alahai wan pn stylo gak

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories