Saturday, May 1, 2010

::: Hometown :::

Akhirnya sampai gak kt KG halamanku...hahaha
sampai kul 9.35 pm smlm turun kt Machang... 1st time balik naik bus kul 3 pm hahahaha
cz tak pernah tau so tak pernah naik la...
hehehehe...
ni ade sdkt cite nk dkongsikan...
smlm masa nk ke bus station kami (aku n abg ipar) naik teksi...
1st time gak aku naik teksi yg pemandunya pmpuan...
salute la cz teksi manual n dia bwk ngan mahirnya hahahaha
kalo aku, aku takottttt...lalalalala
pastu tgh2 drive suami dia kot kol...kedengaran abg tak payah masak la tunggu sy balik masak...abgkan tak sihat...terharu lak aku dgr...
isteri mithali yg sanggup kua cr keje sbb nk tlg suami dia...
aku menjangkakan suami dia sakit kot...
so dh sampai kt station bus tu panas terik yg amat...fuhhh bole hangus dibuatnya...
cr la pat berteduh... bus lak kul 3 dijangka sampai...
tunggu punya tunggu tekak dh dahaga so cr punya cari dpt la air kelapa wah bestnyerrrr....
beli satu sorang...
kebetulan jap pastu bus pn dtg...tkjt gak cz setahu aku la bus ni terkenal sbg bus yg 1st class tp dtg2ni bus rejek pe? buruknyer!!!
naik la jgk takkan tak naik kan...RM40 tu tiket hahahaha
naik2 dh ku agak bahagian dlm agak usang n byk functions yg dh takde...tempat tv dh takde...berlubang mcm tu je...
pastu time gerak bapak dia...kasi GEGAR hahahaha...
mcm naik KTM zaman dulu lak...gegar satu badan n bunyinya agak kuat...
plg tak best 2x beg org yg letak kt bhgn beg kt atas tu jatuh menghempap aku...jatuh atas kepala...2x tau seganl tol sampai aku fobia jap dgr gegar tu sure cpt2 tgk kt atas takut beg2 jatuh lg...hahahaha
last2 tuk elak jatuh lg aku amik beg2 tu letak je kt lantai..dh tuan beg wat bodo je kan...aku letak je atas lantai n bia mcm tu je...at lis bole tido ngan aman...tak aman gak cz GEGAR hahahaha...
so lbh kurang kul 6.38pm bus stop for eat n pray...tp aku tak mkn la cz tau2 la kt perhentian mcm ni makanan mak bapak dia mahal...so minum n beli roti 60sen je hahahaha...
so pastu bus teruskan perjalanan n aku dh agak dh td minum sure jap2 lg nk terkencing...
dlm ku 8 lbh aku dh nk terkencing...
mak ai tak tertahan dh ni...
nk tido pn tak bole...
tgk2 baru sampai kt Kuala Krai...jauh lg tu...sepmat ke ni...hahahaha
dlm hati cpt2 la sampai aku nk pg toilet ni....wakakakaka
last2 thn punye tahan sampai gak kt Machang kul 9.35 tu...so cpt2 cr tandas...hhahahaha
lega hatiku...

bersambung...

3 comments:

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories