Saturday, May 8, 2010

:::JOJO...sikecil yg makin ligat:::

 Jojo


dh mula makin ligat...ligat sgt2 n letih nk kejar dia...
makin dkejar makin laju...penat giler nk kejar...
bole kurus ni!
hahahahah...
time dia tido adalah time yg plg aman sbb 
tak perlu main kejar2 n jaga dia dr terjun/lompat tangga...
hahahaha
smlm dia dh pandai sebut words2 yg susah like sejuknyer...
panasss... choya choya means soya hahahaha
plg best pantang nampak buku mesti belek2 nk cari mooooowww means lembu hahahaha...
tak pn bek bek bek means kambing...
buku kamus binatang yg baru beli last week dh hancur dh jojo 
study kuat sgt hahahaha...
ingat beli buku tebal susah nk koyak or dikoyakkan tp
jojo bole wat ape je...dia kuat hahahaha
plg istimewa jojo ni dia tak mcm budak umur setahun yg lain
dia mcm kehadapan ckt more educated la
sbb dia tau mcm mane nk bukak CDrom pc, dia tau mcm mane nk on of pc... dia tau tukar channel tv, dia tau nk play lagu/vid kt hp... canggih tol budak skang ni...
pantang jumpe hp sure letak kt telinga n kalo ade lagu lg la tergoyang2 la dia
ikut rentak... pastu kecik2 dh tau nk minta2 lagu n ade lagu2 feveret dia... adoyai hahahaha...
kalo nk tido senang je bg choya sebotol n pasangkan mengaji quran kt hp n letak kt tepi dia jap lena la tu...
see budak besar tu pn tau membalancekan dunia akhirat hehehehe...
time main lagu hindustan n time nk tido mengaji quran
bagus2... kalo papa dia solat sure dia pg kaco pg dok depan la tepi la tarik la...dia nk solat jgk...tak caya bg dia sejadah tertonggeng2 la dia...hahahaha
olloh wak bak...mcm tu la sebutan jojo
tak lama lg pandai la tu...
memang cepat btl belajar...
byk lg benda2 yg dia tau... kalo setakat nk bukak botol kacang je bg jojo ni... dgn kuasa gigi bertukarrrrrr hahahaha...
hhahahahahaha....


bersambung...


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories