Monday, May 10, 2010

:::Nuffnang oh Nuffnang:::

SALAM
Aku stil tak berape phm pasal nuffnang ni...
ade kekawan tau ke?
bole cite ckt kt aku?
aku just ikut org je ni...
org buat nuffnang aku wat gak...mcm mane kira aku tak tau...
ade sesape yg arif?
bole kongsi cite n pengalaman?
Nuff ni ape kelebihan dia n ape kekurangan dia?
kalo letak iklan2 selain nuff kt dlm satu blog ade efek pape tak?

really2 want to know!!!

4 comments:

  1. kalo nk cite sal nuffy neyh panjang.
    try la cari kat mane2 blog .
    kat my blog pun ade gak cite sal nuffy. ;)

    ReplyDelete
  2. ada cerita pasal nuffnang kat blog aku..dari basic sampai ke hukum..datanglah kalau nak tau..

    ReplyDelete
  3. oooopppppsss i pun xtaw awak, bf saya yg buatkan menda tuh...what 4 pun xtaw, as long as x ganggu saya nk mnulis, layan je

    ReplyDelete
  4. Thanx semua kwn2...
    ni syg ni ade kwn mcm u all
    thanx3x

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories