Saturday, May 15, 2010

uNDER wear Oh UNderwEAR



Ni aku ada nk berkongsikan pengalaman aku melalui persekitaran disekelilingku...
segan gak nk cite ni but rase ptg plak agar semua lelaki2 dluar sana sedarlah (segenlintir shj)
bahawa ur undies tu wpn kt dalam n org tak nampak but kena la jaga n at list rupa dia bia la elok...
takkan la tak mampu kot nk beli... beli baju sua bole je...yg dlm abaikan cz pk ala kt dlm bkn org tau pn...bkn org nampak pn... memang tak nampak masa korang pakai tp masa korang jemur???
mcm wat display je kan...pameran wakakakaka...

sedarkah anda yg kt dlm tu lah penting kena jg... asset seorang lelaki yg plg ptg diabaikan...
pastu satu hal lg kalo dh mcm jala ikan tu buang2 je la...undies bkn mahal pn...
kalo ade istilah bantal bhusuk takkan ade kot istilah undies bhusuk hahahaha...
syg bebenor nihhhhh!!!
ke still malu segan nk pg beli? sbb tu pakai sampai dh takde rup undies???
adoi!!!
nk pg beli malu... jemur kt ampaian tak plak...
bkn nk suh pakai CK ke 2xist ke... janji ok n selesa cukup la...

adakah anda tidak merasa segan apabila nk menjemurnya?
kalo kt umah tu ok la lg org tak nampak sgt but kalo plajar2 IPT?
sure2 diorg akan jemur kt tempat terbuka...

cth terdekat la kt kolej tempat aku stay...hahahaha
sorry guys!!! dh la pmpuan lalu lalang...korang selamba je kan...jatuh saham kita weh...
hahahaha bak kata pepatah...kerana nila setitik rosak susu satu kolej hahahahaha...
kalo ye pn syg undies tu jemur dlm bilik udah... sama gak la pd yg pakai bxr n seumpamannya
renung2kanlah...
yg kt dlm tu lah ptg skali tuk dijaga...tahap keselesaannya n kebersihannya
masa depan tu...hehehehe

kepada lelaki2 yg menjaga bgs la...post ni dtuju pd lelaki2 yg tak amik berat pn pasal hal undies buruk, koyak rabak, kadang2 tu diorg bole ckp dh seminggu dh tak basuh ...alamak!!!
terjejas tol imej lelaki2 ni hahahaha....
JAGA lah kebersihan ok...ensem luaran ensem dalaman...

2 comments:

  1. haha kalau xnk malu, xyah basuh wat pekasam. kalau basuh jemur dlm toilet, air da abes menitik sangkut ujung katil bawah kipas muahaha



    anda follower saya? sila ambil award anda!

    ReplyDelete
  2. salam
    rasenyer dh jd folower...award pe?
    btl2...sy stuju ngan awak...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories