Monday, March 28, 2011

::: 10 Artis Paling Seksi MALAYSIA :::

Metro Ahad telah menjalankan satu kajian bagi mencari ‘5 Artis Paling Seksi’ tanah air melalui laman web rasmi Kumpulan Harian Metro, MyMetro, bermula 7 Mac lalu.


1-Fasha Sandha 14.76%


2-Rozita Che Wan 10.31%


3-Zila Bakarin 6.41%


4-Rabecca Nur 4.19%


5-Jue Aziz 3.27%

Dalam senarai berikutnya, jika dikira mengikut rating ke enam hingga 10, pembaca MyMetro memilih Nora Danish (3.11 peratus), Nur Fazura (3.09 peratus), Ayu Raudhah (3.09 peratus), Zarina An Julie (2.91 peratus) dan Marsha (2.43 peratus).

11 comments:

  1. takde satu pun yg seksi mcm pujaan hatiku... Beyonce!

    ReplyDelete
  2. geram pulak..
    geram dua mkna ni..
    rsa nk rotan pun ada, buat malu ja pkai seksi2 ni..

    geram 1 lgi, paham2 sendri la.. hehe..

    ReplyDelete
  3. artis wanita paling bersopan tak da ka depa nak buat?

    ReplyDelete
  4. @Khairil Shahmi Shaidun
    a'ah betul gak ckp khairil tu, yg sopan tak buat pn hahahaha...

    ReplyDelete
  5. ni top 5 artis malaysia paling seksi?..aku expect gambar yang lagi seksi kot!hahaha

    ReplyDelete
  6. @Sogeking Kun
    ade je tp dh dtapis kot nk tau google je...heheheh tq sogeking

    ReplyDelete
  7. cer buat artis lelaki pulak nk tgk sape mng....

    ReplyDelete
  8. salam semua...
    hairie...farahdhiya?takde means tak seksi la tu hehehe

    artis lelaki...hmm ade ke yg seksi kaizan?

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories