Friday, March 25, 2011

POPULAR: JEJAKA STYLO MASUK PAPER

Salam semua... 
JS blogger popular ke? tak kot sbb JS tak popular... blogger popular mcm beautiful nara, abg ben n red mummy... JS ni sape lah kan hahahaha... but cita2 nk jd mcm diorg jugak... sentiasa berusaha mantapkan blog jejaka stylo dr ari ke ari... hope dterima lah... tp JS pernah la merase mcm mane rasenyer jd popular jap... jap je la bkn lama pn... skang mungkin sudah dh dlupai pn hahahaha... ni la saat popular yg JS kata jap tu... layan hehehehe

Februari 2009 JS terpilih sbg finalis kacak bergaya mingguan malaysia anjuran utusan... gembira tak terkata sbb ni lah 1st time terpilih n dapat merasa mcm mane jadi mcm artis wpn jap je hahaha... best tau dgayakan dsolek n hasilnya mcm pic kat bawah ni... bole la kan... kacak tu takdelah tp manis tu ade bak kata rosyam noor. Sejak keluar dalam paper tu kehidupan JS memang berubah secara drastik...  tak pernah2 YM bertubi2 org add n tak terlayan... tak cukup dgn ym email pn kena serang adoi... fb JS dh 6x buat tau... sambutan memang gempak... tp bila JS tak layan sgt lama2 senyap n sepi hahaha... mls la nk layan kalo jns gedik n nk menggatal je keje... kalo ikhlas nk kawen JS on je... ni siap offer mcm2 n semua 18sx... pening jap... penat tau jd popular... nasib baik jap je kalo sampai skang alamat botak kepala JS dok stress hahahaha...

Tak cukup dgn tu, yg dh kawen pn ade gak nk cucuk jarum tak kira lah laki ke pmpuan ke... eeee sorry sgt2 kalo yg dh kawen JS memang rejek awk2 kalo diorg ade niat nk cucuk jarum... JS memang anti untuk terlibat ngan hal2 mcm ni... tp syukur gak tempias popular yg sekejap ni byk mengajar JS ttg dsebalik tabir seseorang yg berstatus popular.

14 comments:

  1. ok la tu, aku lagi la tak penah masuk suratkabar... masih ada lagi ke kafe siber tu?

    ReplyDelete
  2. ala masuk pn bkn dpt pe pn...
    pernah la masuk paper 3x kot...tp semua tu dh berlalu...

    cafe still ade sampai skang n d uruskan oleh adik bongsu sbb abg dia kt kl skang hehehehe

    ReplyDelete
  3. pehh..
    dpt masuk paper tu..
    tahniah2..

    ReplyDelete
  4. thanx kwn2 semua... ala bkn hebat pn...
    biasa je

    ReplyDelete
  5. Wah..untungnya dapat kenal blogger popular camni..salam perkenalan bro..

    ReplyDelete
  6. bro zool manede popular...
    sy tak sampai tahap tu lg...

    ReplyDelete
  7. wahh. popularlah ! nak sainnnn. hehe

    ReplyDelete
  8. meh dtg sini asy...abg sain byk2 free je tak yah byr hehehe...popular la sgt kan...

    ReplyDelete
  9. hahah .. jadi kesimpulannya .. jadi popular sgt pon susah maa .. :D

    ReplyDelete
  10. yup stuju ngan alif... org yg tak tau mesti nak sgt jd popular dia tak tau tekanan jd popular ni.

    ReplyDelete
  11. Febuari 2009..saya x start blogging lg pn..heeee

    ape pn congrats, dpt msuk paper..hoho

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories