Thursday, March 17, 2011

::: BIG CASH FROM YOUTUBE: UPLOAD VIDEO BEST YOUTUBE BAYAR LUMAYAN :::

Salam semua...

patot la semua org tgh giler wat video n rakam video2 mcm ni, rupanya dpt byran dr youtube... tp make sure video2 korang kena byk views la... adakah video2 cikgu shida dr parit pn dbayar oleh youtube? sbb views dia pn ratusan ribu org gak... kalo btl youtube byr memang berbaloi la penat lelah dia...income masuk free2 je...
sure semua kenal kan sape cikgu shida? kalo tak kenal tgk video ni ye... 841,307 views not bad la... kalo dia berdatar ngan yourtube parter tak lama lg dpt byran la dr youtube sbb makin ramai org benci dia n makin ramai org suke dia...org wajib view video dia...so phm2 je la sape yg untung kan...


841,307 views

How much does youtube pay you for top videos and how many views does it need to earn you money?

I think that I've heared that youtube pays you money if your video gets a lot of views. I was wondering how many views you need and how much they'd pay you.

Best Answer - Chosen by Voters

As a member of the Youtube partners program, they typically pay 1/3 cents to 1 cent per view. As you get more consistant viewers, they pay a higher percentage. Some of these posters can make a very significant income off their videos.

For example, a video with 1,000,000 views x .0033 = $3300. This is the minimum you will make if you're a yourtube parter.

Youtube is owned by Google so click on the link below to learn more.
http://www.google.com/support/youtube/bi…

Source(s)click here:

Youtube Parter


291,870,301 views X .0033=?



84,525,942 views X .0033=?


BIG CASH THEY GOT!!!



8 comments:

  1. nak buat duit dengan youtube jugak lah macam ni

    ReplyDelete
  2. tp kena kreatif la video tu..kena muka tak malu nk masuk dlm tu...segan n pemalu tak bole la...

    ReplyDelete
  3. ni just utk certain area je :)
    pernah gak nk buat ;(
    tapi tak dpt pon...sbb malaysia tade pon bnda ni.kalau perasan,ramai bintang youtube buat cover utk lagu2 .macam Sam Tsui ,Tyler Ward .diorg buat sbb benda ni lah .dpt income :)

    ReplyDelete
  4. apa maksud penyair mlm?
    certain area?

    ReplyDelete
  5. benda income dati youtube tuh available kat US je :)

    ReplyDelete
  6. ye ke...tp pernah la terbaca n kua paper thn lepas rsenyer... dia tunjuk org2 yg dbayar oleh youtube...ade je dr negara2 lain...mcm filipina,us,jepun n ade la beberape lg...

    ReplyDelete
  7. biar benar..lau cmnie aku pun nak jg...

    p/s: thanks follow blog sy..sebagai balasan, sy dh letak blog ini kt ruang follower kt blog sy..=)

    ****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI DISINI****

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

    ReplyDelete
  8. hahaha tq faiz, nk buat tu satu hal...pandai ke kita ni hahahaha
    kalo biasa2 sape nk tgk kan...kena ada aura la at list mcm cikgu shida...kan?

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories