Sunday, March 27, 2011

::: I FOLLOW U, U FOLLOW ME :::

Salam semua...
kalo tgk tajuk kt atas tu namapak senang je kan. penat tu nk blogwalking nk pg ke satu blog n blog yg lain. mcm2 jns blog jumpe, semuanya masing2 nk tunjuk kreatif dlm menghias blog n d akui blog korang memang cantik cume ade la satu 2 blog yg adoi masuk2 je laptop trus heng sampai kena restart hahaha... ade la beberape kali jd mcm tu n terpaksa la kan. BAK KATA BEN ASHAARI simple blog is better to view. Dlm tempoh ni gak ada pujian n ada byk kutukan yg dterima but yg memuji thanx sgt2 n thanx to my follower muah muah muah, kpd yg mengutuk n mengeji sory ek semua tu tak melemahkan wpn sesaat. sejak 2 minggu blog walking tanpan henti, ari2 sure blog walking la dlm 10 blog sehari kot or lebih depens on kerajinan n tahap kelajuan internet. hahahaha... tp sgt2 berbaloi la dr follower 32 org pada 2 minggu lalu n skang lepas 2 minggu follower dh mencecah 144 org. rangking blog pn dh naik dr sehari ke sehari... dulu page view n cecah 30 org sehari pn seksa tp sejak 2 minggu ni start from 92 at day 1 trus naik n naik n smlm page views cecah 600 lbh org... satu pencapaian terbaik setakat smlm... syukur alhamdullillah. berkat kerja keras selama 2 minggu berbaloi n akan dteruskan kalo ade kelapangan. PERHATIAN PERHATIAN PERHATIAN... kepada blogger2 dluar sana jgn segan2 tuk follow me cz i will follow u back... tats my promises!!!

4 comments:

  1. Tahniah! awak... Hehehe, saya pun nak jadi kawan awak. Slmt berkenalan. Saya ada 1 pendapat tentang blog awak.. Jgn marah ek. Ini just pendapat saya secara jujur dari hati seorang yg ingin berkawan. Link awak yang warna hijau tu mcm menyakitkan mata jer.. Kalau leh tukarkan dengan warna yang lebih lembut ek! mata org macam saya ni mudah sangat nak pening... warna dia terlalu terang... tak taulah pendapat org lain mcm mana. But that only my opinion...

    ReplyDelete
  2. tq2 awak... dont worry sy menerima kritikan membina... ala smlm warna lain tau tp tersalah tukar jd ijau hahahaha...by da way thanx ek...salam kenal dr sy...

    ReplyDelete
  3. dtg dr blog fiza nie..dia siap puji2 awk.hehe salam kenal!!

    ReplyDelete
  4. salam puan...
    dia puji sy ke?hahahaha
    salam kenal jgk

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories