Thursday, March 24, 2011

::: KESIAN DATUK CT NURHALIZA :::

Kalau benar la apa yg sy baca kt blog abg nara tu memang sgt2 kesian datuk ct dperlakukan mcm tu... sgt tak profesional suara yg berkumandang ckp "ni mesti tak bertudung lg" tu.
kt bwh ni ade petikan dr blog abg nara:


Abang nara, saya peminat setia abg. Tapi kali ni 1st saya komen sebab saya peminat setia Siti, sangat terkilan dengan RTM. Sekarang ini tengah LIVE pertandingan akhir ADIK2 ku. Sejurus selepas pengerusi majlis mengumumkan Siti akan buat persembahan, tiba2 mic tidak di off kan dan terdapat suara perempuan bercakap ” Ni mesti xbertudung lagi”. Sangat jelas dan nyata sehingga Dato Siti yg naik pentas selepas tu (sangat sopan bertudung penuh sopan) terkaget. Di sebabkan keprofesionalan Dato Siti die dapat teruskan persembahan. Saya satu family terkejut maca mana rancangan RTM live dengan kehardiran VIP(Rosmah) boleh jadi begini. Mungkin di sebabkan rancangan ni tidak seHIT Raja Lawak Akhir, mungkin hal ini akan dilupakan. Tetapi saya di sini meminta RTM memohon maaf terhadap kejadian ini.


kiranya ade suara sumbang dok mengata datuk ct la kan... nape jd mcm tu? kok ye pn jgn la wat mcm tu... secara live plak tu...adoi


sy menyokong kalo pihak rtm memohon maaf secara terbuka kpd datuk ct...
papepn datuk ct tetap profesional n bertudung penuh tau...tabik spring!!!



Mengikut Twitter Datuk Siti, gambar di atas ialah tudung yang dipakai oleh beliau semasa membuat persembahan di TV1. Memang cantik dan sangat ayu. Dan kalau benarlah perkara di atas berlaku, sesungguhnya ianya bukan sahaja menjatuhkan kredibiliti Datuk Siti tetapi juga menjatuhkan nama baik TV1... sumber blog

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories