Friday, March 4, 2011

::: OMG WHY BLACK SWAN :::


Black Swan cite yg best n mendapat 5 pencalonan for oscar, cite ni mengisahkan betapa obsesnyer penari2 balet ni nk jd queen of the lake means swan queen... mula2 ingat cite ni pasal hantu la... rupanya tak, cite ni pasal natalie portman yg begitu obses nk drnya terpilih sbg swan queen yg memainkan 2 peranan penting iaitu white swan b black swan... kesungguhannya berlaltih balet agak mengerunkan cz sampai patah kuku kakinya, terseliuh la... adoi... tu ok lg la... tarian yg bagus n plot yg menarik serta cite psyco yg penuh suspen membuatkan filem ni layak dapat 5 bintang... lakonan para pelakon pn sgt berkesan cume satu je menjadi kehairanan n satu kepelikan...


why adegan lesbian, kissing yg keterlaluan, seks maniac n ornani tak dsunting dlm cite ni? ye tau cite ni kategori 18 but bole plak masuk panggung mcm ni...FINAS where r u?

kalo cite melayu sini potong sana potong tp cite ni bole lak lepas tayang... tu je la kekeliruannya y bermain dbenak fikiran... renung2kanlah!!!

SIPNOPSIS Black Swan (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Swan_(film)

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories