Wednesday, March 9, 2011

::: SI HIDUNG BESAR BERKELIARAN KAT KAJAI :::

SALAM SEMUA...

pas isyak td nk kua p library nk study ngan kwn2... masa nk naik keta terserempak ngan sejenis binatang yg berhidung besar sdg menyondol2 sampah kt tempat buang sampah... OMG besarnyer, 1st time ni nampak wpn dh byk kali dengar pasal babi ni berkeliaran kt kolej rahim kajai ni... yg menakutkan makin dekat ngan keta makin benda allah tu dtg dekat... memandangkan kt belakang ade beg n kat tgn ade laptop so tak berani lah nk ambik risiko nk makin dekat ngan keta... kang kena kejar nk lari mcm mane... benda lain tak syg,syg laptop lg hahahaha... tak sanggup kalo laptop rosak gara2 tu... so suh kwn bunyikan keta dia guna remote keta then OMG si hidung besar tu lari kearah kami... adoi takde la lari just berundur slow sbb kang lari dia makin kejar... kebetulan ade sorang student pmpuan ngan slamba je nk lalu ke arah tu...dia tak tau n tak perasan so jd hero la jap...eh jgn pg situ, situ ade BAB! hahaha, trus dia cuak...berundur n makin berundur hahaaha... bila sihidung besar tu dh makin jauh menuju ke hostel pmpuan n lesap ntah kemana so keadaan kembali aman... CUAK JAP KOT... sebesar biri2 or kambing tu... tp sihidung besar tu takde la sweet mcm dlm pic ni tau...bygkan je babi utan mcm mane rupanya? tadi tak sempat nk snap cz byk benda nk kena jaga hehehe...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories