Thursday, March 24, 2011

::: VIDEO CUBAAN BUNUH DIRI KT KB MALL ARI NI :::

Kejadian berlaku pada 24 Mac 2011 di KB Mall, 
Kota Bharu, Kelantan

video

APA penyebab sebanrnya ni... putus cinta? cinta dtolak? tension yg amat sgt? puncanya masih belum dketahui... papepn JGN LA WAT KEJE GILER MCM NI... sygilah dr kita n family kita.

8 comments:

  1. nasib baik tak mati bdk tu..kalo tak sia2 je..

    ReplyDelete
  2. @IrfanzBlog
    rasenyer tak mati kot...sbb nampak mcm dpt dselamatkan...tp tak tau la sbb video ni tak abis...

    ReplyDelete
  3. Dah dua tiga kali terbace entry ni kat blog, tapi still tak berani nak view video ni. Hahaha~ takut tak leh pulak malam ni.

    Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

    ReplyDelete
  4. @Cik Yana
    yana bole tgk...video ni bkn video bunuh diri...just cubaan yg tak berjaya je..takde pape yg kejam dlm video ni...hehehehe

    ReplyDelete
  5. selamat tak mati..
    jatuh atas tilam kot..
    ramai betul duk angkt tgn ambik gmbr..

    ReplyDelete
  6. @Orang Kampung
    ntah la org kg... rase takde pape tu...hehehehe

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories