Saturday, April 2, 2011

::: FOLLOWER BERTUAH KE 222 : ALYA :::


Salam semua...tak sangka baru 2 minggu jd blogger ramai yg sudi follow edayfaz or blog magical me ni... n sy tak nk la ambik nombor yg biasa kita pick kan mcm 100, 200 or pape lah... stat buat anguerah follower bertuah sy stat ngan nombor 99 (lelaki) n skang 222 n insan bertuah tu adalah seorang pmpuan bernam alya n orgnya  sure cantik secantik blognyer... sejuk mata masuk blog dia heheheh... jom terjah blog dia N ENTRI TERBARU DIA PASAL PMPUAN MEROKOK, JOM BACA...


 kalo sudi follow la dia sekali sbb dia follower bertuah sy yg ke 222...

4 comments:

  1. tahniah kerna follow anda bertmbah.. :)

    ReplyDelete
  2. tq2...tp masih jauh tuk bersaing ngan blogger2 senior...

    ReplyDelete
  3. ehh..hehe thx eyh, baru baca entry niee..thx :)

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories