Monday, April 4, 2011

MIMPIKAN MARIA ELENA


Salam semua... hehehe aku tak tau la wats happen to me wakakaka... td panas sgt n mengantuk lak area kul 3pm tu so ape lg kan...mebuta la jap, jap je k... jap2 pn kul 4.30pm aku dh bgn sbb panas sgt n tak bole nk sambung tido dh memandangkan azan pn dh kedengaran n bgn lah, kepala pn pusing2 ckt...tgh2 dok bgn tu aku teringat masa syok tido td aku sempat bermimpi kt seseorang yg tak kurang hebatnya... sebut je MARIA ELENA sape tak kenal kan... aku mimpi dia td OMG asal lak aku leh mimpi dia?... may b sblm tido td aku terjah blog dia kot hahahaha... eh korang jgn lak salah fhm or tafsir mimpi aku ni... ni mimpi yg kategori umum ok... aku mimpi tgk dia main ujan ngan anak buah kesayangan aku... aku tgk dr dlm umah la... so sweet... 
MIMPI MAINAN TIDO JE KAN... 
sape aku ni? maria elena pn tak kenal aku hahahaha
tp kami pernah bertwitter sekali je 2 3 ari lepas la... abis mcm tu je lah cz aku tak tau nk borak pe...
hahahahaha....
kalo maria elena baca malu la aku hahaha, 
tp sure tak kot sbb dia blm follow aku pn.. tp aku dh follow dia opssss...hahahaha

2 comments:

  1. biasa la tu..;) semua orang kita leh mimpi..betui x?

    ReplyDelete
  2. stuju ngan cik rabbit hehehe
    tq sudi komen...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories