Wednesday, April 6, 2011

OMG!!! VIDEO KEADAAN JALAN RAYA DI INDIA

Salam semua...
video ni edayfaz dpt dr seorang kawan kat fb n drasakan patot share ngan kwn2 kt blog... video ni sgt menarik n berbahaya... nape takde traffic light? tak mampu ke nk buat? aiyoyo kalo edayfaz la drive kt jalan dlm video tu sah2 dlm masa tak sampai 5 minit kalo tak kena langgar kt org kena hon tak pn kaku tak bole nk cross hahaha takut kot nk cross kalo mcm ni...eeee mcm nk terlanggar pn ade... kalo jalan mcm ni la edayfaz rela jalan kaki lah... tak pn beli helikopter sendiri wah mcm kaya je wakakaka... nati lah bila dh jd blogger berjaya n kaya bole la beli satu kan yg guna remote tu hehehehe... so selamat menonton ye...



HADIAH MISTERI KLIK IKLAN KAT BAWAH
|
|
|
V

2 comments:

  1. ubah setting url blog..penting,

    tadi nk terjah lepas klik gambar tak keluar link..=)

    baca nie.. =)

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/cara-letak-pautan-link-dalam-profile.html

    ReplyDelete
  2. ok bos...dh wat dh td...tq ye for da info...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories