Sunday, April 10, 2011

TANNED KULIT: SEKSI OR SEKSA

Salam semua...
sedar tak sedar perasan tak perasan skang ni semua org gila tanned kan kulit... OMG wat 4? org asia pn nk tanned kulit? sedarlah wahai kamu yg bertitle asia bahawanyanya kulit kamu adalah tanned termahal dunia... dh tak payah nk tanned2 dh... syukur atas ciptaanNYA... mat saleh or bangsa2 lua tu ye la sbb dia tau tanned ni bgs tu yg dok berjemur sakan tepi pantai tu... kita tak payah la nk tanned2... org lua sibuk nk tanned kita pn nk gak... yg ori lg berkualiti OK... hahahaha n ade gak sesetangah org2 kita ni obses sgt nk cerahkan kulit termasuk edayfaz gak dulu la masa tak tau pasal2 tanned n so on ni... bila dh memahaminya terus buang semua facial2 yg bersigfat pencerah... bialah ianya scerah sekata hehehehe... kalo muak je putih wat pe kan hahahaha cacat plak nampak nanti hehehe... kalo terlebih tanned pn buruk gak tak caya tgk la pic kt bawah ni ye... ewwwww!!!



Cantik ke mcm ni...makin teruk n buruk ade la... gambar2 kt atas ni tak tau la nk ckp pe... jns tak cukup n tak pernah puas ni... opssss edayfaz laser ke hehehe... ye edayfaz akui tanned kulit ni memang nampak seksi kalo kena gaya n buatnya n artis2 yg buat contohnya dbarat la memang la cantik tgk kos dia la ratusan ribu bkn puluh2 hehehehe... n diaorg ade pakar tuk handle it...

MORAL OF THE STORY: bersyukur lah dgn apa yg ade n banggalah kulit org asia adalah yg terbaik n nk tanned ke nk cerahkan ke ianya bole je cume jgn over n amalkan kesederhanaan...hehehe

6 comments:

  1. ahaha..masalah tan kulit ni memang serabut..yg cina kat tempat aku pun ada tan kulit tp cam pantek..buruk doh kalau melayu tan

    ni aku cakap pasal legging..baca lah kalau free : Mendidih Bersama : Gadis Legging Bersejadah di Kepala

    ReplyDelete
  2. hahaha... serabut jiwa kan hahahaha... stuju2...

    ReplyDelete
  3. betul....bersederhanalah dalam kecantikan...adoi..takut pulak dibuatnye...seronok jadi pembaca baru blog awak..nice blog yunk...kalau sudi..jom lah join lucky draw ni

    jom dapatkan cenderahati dari eropah

    ReplyDelete
  4. stuju ngan ctea... sederhana adalah yg terbaik...
    blog awk pn ape kurangnya...hebat tu

    ReplyDelete
  5. xcantik..sbnrnye..apeygAllah da bgkat kite tu mmg da ckup sempurna..btol x??hik3 *angguk la~..singgah jap..hehe

    http://feeqachan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. yup... bersyukur ngan ciptaannya

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories