Monday, May 2, 2011

AM BACK: MY 1ST CEK DAH DAPAT

Salam semua...


rindu jejaka stylo tak? hahaha soalan tak bole blah hahaha... kalo ade yg rindu terharunye hehehe... kalo takde pn its ok, sejak cuti sem bermula 2 minggu yg lalu js dh tak bole nk online 24jam mcm selalu sbb kt umah kakak takde bband, ni pn 1st day ade bband sendiri tp guna yg prepaid punya la so tak selalu jgk la akan online... online bila perlu shj lah sbb nk jimat yg 3GB tu...hahaha. dlm 2 minggu tak online ni byk perkara2 telah berlaku antaranya kua tgk wayang cite THOR yg best giler, angkat brg kakak pindah umah baru, family dr kg dtg melawat 3 ari 2 mlm... wpn jap tp sgt2 best lg2 dpt jumpa mak ayah, adik n wife n ofcz la anak buah yg memang manja giler ngan js hehehe... miss u alredy jojo hehehe...

dlm 2 minggu tu gak la terjadi sesuatu yg hampir2 buat js pengsan, nk tau pe? bilik tido js banjir... air dr bilik air mengalir masuk kedlm bilik js time tido area kul 3-4am sbb paip pecah...sedar2 dh ade air n tgk laptop dlm air oh tidakkkkk.... tp syukur setelah 6 ari bukak bateri n badan dia n keringkan smlm try onsyukur masih ok n skang tgh online ni hehehe...thanx god...  kalo rosak kompom js sepi terus la buat masa yg lama...

2 mlm lepas kakak buat solat hayat n bacaan yasin sempena masuk umah baru n smlm plak kakak wat besday party anak kesayangannya n skali ngan besday dia... sambil dhadiri family n spupu kamcengnya jojo...  meriah wpn just for family n ade la kakak jemput bff dia dtg...

pastu kitaorg pg wet world kt shah alam mandi manda... best giler naik gelonsor air tu... hahahaha
n dlm 2 minggu ni gak i got my 1st cek dr pengiklan dlm blog js ni la... sok ye js upload pic cek tu... mlm ni tak larat n penat ckt (demam ckt)... tunggu ye... n insya allah hujung bulan ni dapat satu lg cek... amin syukur sgt2...

5 comments:

  1. ptut la lma mghilang..huhu

    tahniah la sbb dpt cek

    ReplyDelete
  2. tq hawiz...ade gak org perasan js hilang hehehe...
    u r most welcome

    ReplyDelete
  3. hawiz dtg lgi..polo jejaka stylo...yeah!

    ReplyDelete
  4. welcome backk!! wahh dapat cheque.. bestnye...

    ReplyDelete
  5. salam hawiz...tq ya...
    akie... tq ya menyambut comeback js hehehe
    yup my 1st cheque...syukur n amin

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories