Wednesday, May 25, 2011

CIUM MULUT DIKHALAYAK RAMAI: DEPAN JEJAKA STYLO PULAK TU


Salam semua...
Aduh penatnyer ari ni... JS baru je balik dr temuduga kul 2 ptg td... syukurlah rase mcm yakin je dapat hahaha... syok sendiri lak hahaha... hope dapatlah... hah? nape balik lambat? hehehe merewang la dulu hahaha eh takdelah sbb kakak akan dtg ambik kt lrt gombak kul 7.30pm so jalan2 la jap kt klsentral dulu td... hehehe

Ok berbalik kpd tajuk entri mlm ni, gempakkan!!! hahaha masa tunggu kakak dtg jemput td JS menyaksikan sendiri dua pasang kekasih COMOLOT dikhalayak ramai... btl2 dpn JS tau... org kata kalau sekali tgk takpe kan kalo 2x dosa... rasenyer JS tgk sekali je tanpa berkelip hahaha... yg mengejutkan dua kekasih tu melayu... yg lelaki kacaknya... yg pmpuan lak wow!!! pakai leging lg.... selamba badak je diorg kisss.... mcm takde pape je... si pmpuan tu nk anta kekasih dia kt LRT gombak then sblm melepaskan kekasihnya pg dia sempat kissss... omg nk kata best ke tak? nampak best je hahahaha.... ok2 gurau je lah...

Ramai org2 yg tgh tunggu bus n family dtg ambik gelagat nya sama mcm JS la...terpegun n tergamam... makin berani ye remaja2 melayu kita secara terang2ngan buat mcm tu...dh mcm tgk cite hollywood lak... yg herannyer takde pn mcm baya2 pakcik2 ke makcik2 ke yg pg tegur or sound... Tu masalah yg sebenarnya, tu yg budak2 selamba badak je kan... JS nk tegur pn tak sempat sbb dh tergamam td hehehe...

JS mintak sgt2 remaja2 n belia2 kt lua sana, kemaruk cinta sekalipun ingat satu je kamu membawa nama baik keluarga tiap kali kamu keluar dr rumah... jagalah tatatertib perilaku kamu... JS sendiri pn takkan buat benda2 mcm tu... nk wat jgk kawen la kan hahahaha... yg ptg halal dr menanggung dosa mcm tu... INGATLAH kamu beragama ISLAM... behave la!!!

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories