Thursday, May 19, 2011

KENAPA LELAKI MALAS BASUH SELUAR?

Salam semua...
macam biasa bgn pagi, jaga anak buah sbb kakak pg skolah then pastu kemas umah, mkn n tgk tv sambil online hehehe... sblm kita ckp pasal topik hot tu JS n nk pasal hari guru... pada pendapat korang kan patutkah hari guru tak dsambut? bg JS sambutan hari guru wajib dsambut sbb time tu lah plajar2 n guru bole release tension n beramah mesra dengan plaja n buat aktiviti bersama, cikgu2 draikan oleh plaja2 kan... pada skolah2 yg menyambut pada 16mei lalu JS sgt2 sokong n JS sgt2 tak puas hati bile ade sesetengah skolah yg melambat2kan sambutan ngn alasan exam...skolah lain pn exam gak...pastu sambutan haruslah dlm tempoh 2 masa pertama shj pastu sambung blaja balik...eee skemanyer... ari guru nk blaja wat penyer...cikgu pn nk meraikan n menyambutnya... skema btl sape yg bg cadangan sambut pd 2 masa pertama n pastu sambung blaja... to b honest JS berani n yakin plajar pn takde mud nk blaja apatah lg cikgu2... ada waktu blaja ada waktu kita enjoy...baru tak stress... kan kan kan...

Berbalik pd topik kita ari ni nape lelaki malas basuh sua lagi2 sua jin...sampai berbulan2 tak basuh n still bole pakai tanpa rase bersalah...hahaha ade bau tu...kalo letak dlm bilik bole hilang bau asal bilik tau...mcm lemas n tak boleh bernafas... seriusly benda ni memang betul2 terjadi? JS tak ye...JS paling lama 3 ari je... ni tak basuh sampai kaler pn dh jd lain... tak semua la tp sebilangan lelaki dluar sana memang mcm ni kan? sape sokong angkat tangan hahahah.... berubahlah ye... bygkan nk kua date mcm tu? sah2 ramai yg kena rejek... bkn stakat sua baju pn kadang2 pakai yg sama je... pernah tgk tak ade yg pakai baju 2 lapis? lapisan pertama adalah tuk elak peluh kena baju lua n baju lua akan dpakai berulang kali...OMG!!!

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories