Friday, May 27, 2011

KEWUJUDAN SALURAN BARU TEETTT: FILEM MALAYSIA SEMAKIN SENANG DICETAK ROMPAK

Salam semua...
mlm ni lambat pulak online hehehe ala td pg jalan2 kt AU2 jusco wangsamaju jalan2 sambil2 tgk rumah kaca AF9... sambil2 tunggu kakak abis keje. Sambil2 jalan mkn ubi jepun sedap gak tp asalnya nk beli chesnut tp dh abis...

Agak2 apa yg nk JS katakan? hmm,.. filem2 malaysia JS rase semakin senang untuk dcetak rompak... kata kawalan ketat dilakukan n operasi byk djalankan but dengan adanya saluran baru sejak 2 menjak ni rasenyer memudahkan pencetak rompak untuk mencetak filem2 melayu sbb saluran baru tu hanya menanyangkan filem2 melayu yg sedang hangat dtayangkan dpawagam... langgan je terus dapat so beli player B je terus bole record cite2 tu... so kalo kita yg tgk takde hal lah sbb kita bkn record n copy for sale... bg org2 mcm kita takpe la kan... tp bg pencetak rompak ia lebih memudahkan keje mereka lah... tak yah susah2 nk record senyap2 dlm panggung lg. diorg pn sure ade A kt umah... sure akan langgan yg first2 tu... n sah2 akan ade B tu... so tak heran lah kalau filem kongsi dh kua kt website untuk di download n kt pasar malam pn sure dh ada...

Betul tak apa yg JS cube sampaikan ni? sape stuju? n tahniah kpd filem nur kasih sbb filem tu hanya dtayangkan dpawagam sahaja...SAHAJA tau!!! so wpn ianya tetap bole dcetak rompak tp tak sesenang filem2 yg kua kt saluran baru tu lah... 

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories