Friday, May 27, 2011

LELAKI ANTI-SOSIAL BERISIKO HIDAP PENYAKIT JANTUNG


Salam semua...
Wah tak sabar rasenye nk balik kg sok... hehehe so ari ni last day lah kt gombak ni hehehe... yea yea balik kg lalalala alamak mcm budak2 plak hahaha. So sape2 nak balik kg jom esok pagi2 lg kita balik... kelantan here i come... 

Banyak ckp plak JS ni kan wakaka, ok2 str8 to da point... satu kajian telah dibuat di AS bahawa lelaki yg anti sosial atau kurang bergaul dgn kwn2 atau pun keluarga lebih berisiko untuk mendapat serangan jantung berbanding mereka yang ceria dan peramah dalam pergaulan. Perbadanan penyiaran Britain (BBC) melaporkan hasil kajian yang dbentangkan pasa satu mesyuarat persatuan jantung AS mendapati bahawa paras molekul darah akan menjadi tinggi dan menjadi pemangkin berlakunya masalah atau radang yang dicatatkan di kalangan lelaki2 anti sosial berkenaan.

Jadi berblog blog jgk kan...jgn abaikan keluarga dan rakan2... bersosiallah sblm terlambat... pandai2 la bg masa jgn la giler blog or giler fb sampai dok terperap dlm bilik je... takde life la mcm tu... berpada2 la... kalo dh ken apenyakit satu keje plak nk ubatkan... so baik mencegah sebelum kena... kan kan kan???

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories