Saturday, May 21, 2011

UNDANGAN KE MAJLIS RAJA SEHARI SELEBRITI TV3: JELES TAK?


Salam semua...

pagi sabtu yg sunyi, hahaha sunyi? sunyi sbb semua dh pg keje... tinggallah JS sorang2 kt umah, alang2 nk tunggu mandi jap lg sbb JS pn nk kua gak reunion ngan kwn2 hehehe... so alang2 nk isi masa buat entrilah hehehe... JELES ke? sure ade yg jeles ni... 

Takdelah JS just nk share berita gembira bersama kwn2 ni... kalo tgk tajuk entri JS pagi ni sure korang tertanya2 kan sape artis tu... nk sebut ke tak ek? hehehe JS ade la berkwn ngn beberape org artis, penyanyi,  model n selebriti hehehe... kwn baik JS pn seorang penyanyi, tak ketinggalan gak kakak JS pn terkena tempiasnya sbb kwn dia bakal berkahwin dgn selebriti popular TV3 tau... smlm dapat jemputan ke majlis raja sehari tu... wah bkn semua tau dpt jemputan n kad kawen tu... hehehehe nk tau sape? cube teka selebriti TV3 manakah yg akan berkahwin dgn gadis pilihannya 29 mei 2011 ni? kawen plak ngan orang dari negeri kelahiran JS... KELANTAN !!!

JS tak dpt la nk letak kad kawen ni atas sbb yg tak dpt dielakkan... tuan sendiri pn low profile n tak heboh2 kad kawen dia takkan JS plak nk lbh sudu dr kuah plak... tak manis la kan... sekadar berkongsi je lah hehehe.


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories