Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Salam semua...
Abg ben suh tulis/promosi blog sendiri, tulislah apa apa saja mengenai blog ni .. tiada had .. khas buat mereka yang akan masuk ke blog ni... hmm nk promote ape ye? blog sy org kata unik n ade kisahnya tp korang nilaikan lah sendiri, nk paksa2 org letak dlm blog list diorg ala tak best la...mcm paksaan tuk diorg hahaha tak nk la paksa2 kan kalo nk letak silakan sy tak marah pn hehehe... mcm ni lah senang... pembaca nilai sendiri blog sy ni mcm mane... kalo rase bagus n layak tuk follow n pape lah... just do it... jgn takut2... dlm blog ni tiada paksaan hehehe...



"Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."

BEN ASHAARI- MAHAGURUKU
Otai dalam dunia blogging, popular mengalahkan selebriti... sebut je nama dia semua kenal lg2 pmpuan hehehe... panggilan abg ben 10 memang cukup sinonim, katanya nk tukar nama tak tau la jd ke tak... tp rase ben ashaari dh cukup gah n brand yg dkenali ramai... kan kan kan... kpd blogger2 yg tak kenal abg ben 10 ni korang memang lost hehehe... Blog yg wajib dfollow, wajib dterjah, wajib dkomen, wajib djadikan tempat belajar, wajib dkenali, wajib alert n wajib berkenalan dgn abg ben sbb beliau ni sporting n peramah... tak caya? try la...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories