Friday, June 17, 2011

BERSIFAT TEGURAN BUKAN KUTUKAN ATAU MENGHINA: CIKGU SHIDA DARI PARIT


Salam semua...

Baru lepas lepak2 bersama keluarga layan lagu2 masa kini kt youtube... n kami ni bkn la peminat cikgu shida tp suke gak la tgk gelagat cikgu shida ni n tadi memang ade bukak la video dia... terjumpa la lagu miming terbaru beliau... duet dengan amir khan lg hehehe... video makin kreatif dr sebelumnya n cikgu shida pn mcm makin profesional dlm bidangnya... bg sy la kalo tgh2 stress tgk video n gelagat cikgu shida ni bole hilang stress sbb akan byk ketawa sbb beliau sgt lucu... wpn ramai yg mengutuk tapi bg sy dia lbh kpd penghibur n menghiburkan org2 dgn minatnya yg sebegitu... sure ada yg suka n tak suke tu lumrah lah... 

Sambil2 layan lagu miming cikgu shida tu ade la satu part yg seakan tak kena dgn lagu sbb lagu tu ade sebut subhanallah3x... pastu ade part tarian belly melentok2 pmpuan yg cukup seksi... ni la yg sy nk tegur. Mungkin cikgu shida ada alasannya yg tersendiri ataupun dia pn tak sedar yg dia dh termasukkan tarian tu ataupun dia sengaja, hanya dia yg tahu... so memang tak kenalah kata2 memuji tuhan n belly dance... just teguran bkn kutukan atau menghina cikgu shida sama skali... TEGURAN MEMBINA ikhlas dr sy... pd kwn2 yg nk sokong or sebaliknya silakan komen ya... kita tgk pro n kontranya... jom layan videonya kt bawah ni, bg sy versi asal lg best hehehe... versi cikgu shida nampak kreatif cume belly dance dlm tu mencacatkan semuanya.

Versi cikgu shida


Versi asal

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories