Thursday, June 23, 2011

CONTEST TEKA UMUR: $$$

Salam semua... 

Wah berdebar2 plak sy sbb ni 1st time nk wat contest n sbg tanda menghargai follower yg dh cecah 600 org yg follow n tak lupa juga kpd pembaca2 setia magical me... Contest ni mudah je cume teka umur setiap org dlm gambar yg dberikan, sy mencari ketepatan sipi2 tak nk ye...

 


Syarat peyertaan:

1. Buat satu entri yg menggunakan tajuk yg sama.
2. No 1-7 wajib jawab dengan tepat dan nyatakan yg mane satu adik abg yen.
3. Jangan lupa letakkan header magical me kt entri anda (wajib).
4. Lengkapkan slogan ini... Saya suka blog magical me kerana... berape patah tak kisah janji terbaik punya tp biarlah logik ye... jgn ckp benda yg blog magical me tak buat n takde... nampak sgt nipunyer hehehehe...
5. Follow magical me ini satu kemestian.
6. Dan link kan ke Magical Me entri yg sudah siap bersama jawapan anda.
(senang abg yen nk pg buat pemeriksaan ketepatan jawapan n syaratnya).

TARIKH TUTUP PENYERTAAN 30 JUN 2011

Hadiah Misteri... Hanya tiga org pemenang sahaja akan dipilih dan pemenang akan di umumkan pada 1 JULY 2011 hari jumaat lebih afdal...

GOOD LUCK SEMUA.... MUAH3X

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories