Tuesday, June 21, 2011

"GIVE AWAY DARI BROFRAMESTONE BUAT PENGGUNA ADVETLETS"


PENDAPATAN HARIAN

Salam semua...
Thanx broFramestone sbb buat give away pasal advetlets ni... dh lama rasenyer nk share pengalaman pasal ni, ok sy cube tuk share pengalaman sy ni masa 1st time buat blog sememangnya sy dsogokkan dgn pengiklan nuffnang ole kwn2 n blogger2... dalam hati wah berkobar2 sbb org kata nuff byk bagi iklan kt blog2... so dh tak pandang dh pengiklan-pengiklan lain... stick wif nuff selama setahun bersama nuff n nyata kesetiaan sy pd nuff mcm nothing cz selama setahun tu jgk la sy hanya dapat RM1 OMG... mcm tak logik dek akal je...kwn2 yg lain pn senasiblah ade la sorang dua dr kwn yg dpt la RM15 or RM20... so sad lah...

Jadi lepas apa berlaku tu sy mulalah terfikir... berbaloi ke nk stick wif nuff lg? sure2 tak nk dh setia kan hahaha... so lepas setahun baru lah mula tercari2 or mencari2 or terjenguk2 pengiklan-pengiklan lain... dr situlah ade seorang kwn memperkenalkan ADVETLETS... n nyata seminggu menggunakan pengiklan baru ni sgt2 berbaloi sbb dlm seminggu dh nampak hasil yg mengejutkan... duit dh jd berbelas ringgit... so apa lg nyata percaturan baru memang sgt2 berbaloi dan nyata meninggalkan nuff tidak sia2... ADVETLETS lg menguntungkan... setakat ni belum ade cash out lg sbb sy baru je try advetlets ni tp kpd semua kwn2 blogger bertukarlah kpd advetlets sbb lg byk duit bole djana disini berbanding dengan nuff... sbb tiap2 ari sure akaun advetlets anda akan ade earning wpn sedikit...sedikit lama2 jd bukit... tak payah nk tunggu BE ke mcm nuff... tanpa BE pn earning still ade so dont worry lah... advetlets memang sgt2 membantu... n tak pernah pn bg earning 0 dlm sehari... plg2 ckt pn kita akan dpt 10sen...

Earning sy setiap hari lebih bersifat ikhlas sbb sy dh tak perlu nk suh org klik iklan2 sy dan sy dh tak pakai istilah klik la iklan sy nanti sy klik iklan awk plak... apa je iklan yg kua kt blog sy dia kua tanpa perlukan belas kasihan sape2 untuk klik... sape nk klik tu terserah tp memang sy takde suruh klik tp earning tetap terjana setiap hari. Pastu bg sy la iklan2 advetlets ni jns yg tak kisah bermadu dgn iklan2 dr pengiklan lain so takde la mcm nuff... bila dia detek iklan advetlets sy je trus status gli sy dlucutkan... so jom kawen ngan advetlets sbb nati senang nk kawen lagi sbb advetlets bg surat keizinan hehehe...lbh kurang mcm tu lah hehehe.

Mcm yg sy ckp td lah, Be tak penting bila kita kawen ngan advetlets sbb advetlets mementingkan pageview daripada traffik kita so kita tak payah nk risau2 BE ade ke tak sbb earning kita dtg jg dr pageview yg tinggi so usahakan untuk tinggikan lagi pageview kita kalo nak earning advetlets byk setiap hari, hasilkan entri2 berbisa untuk tarik pageview, so ape lagi jom cari teknik luar biasa tuk bykkan pageview dlm blog kita.
Hanya setakat ini sajalah apa yg dapat sy share sbb sy masih baru dan byk pengalaman yg perlu sy gali lg bersama advetlets... JOM TRY ADVETLETS...BERBALOI2 TAU!!!

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories