Thursday, June 16, 2011

HISAP BATANG!!! BAHAYA LA


Salam semua...
hahahaha nk gelak jap sbb sengaja wat tajuk gempak n berunsur kedewasaan ari ni... hehehe tp pengisiannya bkn kearah sesuatu yang lucah ataupun berunsurkan seks... sgt2 jauh dr semua itu... sekali sekala wat gempak kan jgn marah ya hehehe... ok2 sy nk story pasal hisap rokok sebenarnya... rokok kan kita panggil sebatang rokok... ke sebuah rokok? hahaha... tajuk tu kira simbolik je.

Rokok ni kerajaan naikkan harga pn tetap laris, nape ek? sedap sgt ke? sy nk kata sedap pn sbb tak pernah try, sy tak merokok ye wpn ayah sy n adik sy perokok tegar hahaha... cth la Dunhill RM10 for 20 btg pn org beli... kalo sebatang2 70sen ke 80sen org pn beli gak...mcm bakar duit je pastu kesan dr sedutan tu memakan diri tp para perokok tak kisah pn... letak gambar2 kanser yg menggerunkan kt kotak rokok pn mcm takde kesan papepn... jualan rokok tetap laris gak... ramai dh yg past away sbb rokok pn tak jd kesan gak... diorg ni takut ke tak? ade perasaan ke tak? hahaha mcm mengata family sendiri je lalalala... mak bebel suh berhenti pn tak jalan hisap gak... iklan ubat NIQUITIN ari2 kua tv tp tgk ayah n adik wat bodo je hahaha...


Dah ckp bahaya2 pn hisap gak... no komen je lah... tak tau nk ckp pe dh kan... ade sape2 nk share pengalaman ke nasihat ke cadangan ke pape ke? jom mane tau kita jumpe satu penyelesaian untuk para perokok... tak hisap rokok jimat duit...duit wat beli rokok bole simpan wat beli tv plasma ke tv lcd ke kan kan kan hahahah...




No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories