Tuesday, June 7, 2011

HOT APA LELAKI PAKAI PINK: TAKDE MAKNANYA GAY!!!


Salam semua...
Ok2 sblm bercakap pasal entry terbaru ni perasan tak blog saya dh berubah? hehehe ni sementara je sbb blm betul2 ni just nk tgk dulu ok tak n nati nk tambah lg pape yg patut... header tukar...nama blog pn tukar dh takde dh jejaka stylo ni... saya nk guna nama sendiri sbb bg saya nama tu unik n susah payah mak ayah bg nama tu kan hehehe... so kalo ade pape cadangan sila2 lah sbb sebarang cadangan, kritikan n kutukan dibuka skang hehehe...

Entry mlm ni pasal baju pink plak hehehe, Dulu pink cukup sinonim ngan pmpuan kan... tp trend tu skang dh beralih kpd gol. lelaki plak... ok tak lelaki pakai pink? sesuai ke? hilang tak macho seorang lelaki kalo pakai pink?  mcm mane ngan maskulin seseorang lelaki tu? adakah ketulinan seorang lelaki bakal diragui kalo pakai pink?  lelaki n pink secocok ke? memang skang byk je lelaki pakai pink n 4 me ok je n sesuai but mcm mane pesepsi org or masyarakat pd lelaki yg memakai pink?


Adakah mereka akan di anggap lembut or gay? or adakah bile memakai pink nafsu mereka juga bertukar? hahahaha... byk keraguan kan kalo dikaitkan lelaki ngan pink!!! kalo tgk lawa je... tp ade gak sesetengah pmpuan tak suke lelaki pakai pink mereka kata mcm pmpuan or tak macho...really? ke sbb jeles lelaki pakai lg lawa hahaha...



saya dulu ade gak beli satu helai baju T pink... tp pinknyer tersangat2 la muda n mcm skali pandang mcm pink n sekali lg pandang tak...hahahaha... masa beli tu memang bkn trend lg mcm skang... saje je berkenankan... cz nampak ade la sorang dua kwn lelaki pakai lawa je... so teringin la gak nk try pakai... ok je sebenarnya yg ptg kena ade keberanian je... nk wat pape kena berani n pedulikan lah ape org nk kata... baju kita duit kita kan... selagi ia tak memalukan diri kita sendiri why not... so skang sy dh ade 3 helai  baju pink n pinknya terang  mcm dlm pic hot je pakai baju pink ni hehehehe... skang ni bkn stakat baju je pink dh mcm2 dh kua barangan lelaki yg kaler pink antaranya tai, kasut, sua, belt n mcm2 lah... sape berani? ada berani? pakai la... 


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories