Monday, June 13, 2011

LELAKI KACAK BERGAYA: ADAKAH PILIHAN WANITA


Salam semua...

hampir2 terlelap td hehehe tp cpt2 bgn sbb tak nk tido ptg nati bgn jd lesu n moody je hehehe, so ape lg bukak laptop n pk entry ape nk wat ni... kebetulan ade kwn wat post pasl ni kt fb so kami berbalas2 komen so ok gakkan tajuk ni... bgs untuk dbincangkan.

Kacak bergaya adakah faktor ni bole buat seseorang lelaki itu laris dmata wanita? sure ade yg kata ye n ade yg kata tak kan... kalo bg sy la semua tu tak penting, yg ptg dalaman, tp ade gak org kata ala muka je smart duit takde wat pe? betul gak tp kan kalo muka smart n pandai bergaya sure2 ade duit kalo tak dia nk beli pakai ape baju2 stylo dia tu? takkan la pinjam kot? ade ke yg nk bg pinjam ari2? mustahil gak kan...

Dalaman sgt ptg kot... dr dalaman terpancar ke raut wajahnya... ensem ke tak kalo dalaman ensem pasti luarannya turut disenangi wanita... kalo dua2 ensem dlm n lua its bonus la... untung tu kan... hahaha. Tp trend skang ni ramai wanita cr lelaki yg berduit? kan kan kan... sure ade yg melenting ni hehehe, ala tak semua tp byk kan hehehe... ensem ke tak no 2 yg penting poket ade isi... kita tgk je artis2 wanita kita jarang yg kawen ngan lelaki ensem, yg byknyer kekayaan no 1 muka no berape tak taulah... stuju tak? stuju punyalah... memang terbuktikan? tats why kawen jap cerai tp tak semua la n ade gak yg bahagia.

Moral of the story... kacak ke bergaya ke ensem ke itu semua adalah kurniaan tuhan, kalo dalaman mereka ensem gak bgs sgt2 la... tp kalo harapkan muka je tp dlman hampeh tak bole nk laris gak kan hahaha... so kalo nk cari pasangan nilailah hatinya bkn rupa parasnya...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories