Friday, June 24, 2011

SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI

Salam semua...

Dah lama teringin nak buat segmen cume hari ini je mempunyai keberanian, hehehe so sy beranikan diri untuk melangkah setapak lagi kehadapan bagi menilai kelebihan dan kekurangan blog sy ni dimata kawan-kawan blogger semua... so kepada sape-sape yang mahu menyokong sgt2 dialu-alukan... semoga segmen ini dterima oleh semua dan kita sama2 mendapat manfaatnya... wah dh mcm ceramah agama lak hehehe...

Jom ramai2 kita pakat-pakat join segmen pertama dari sy, syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  1. Buat satu entri guna tajuk yg sama, tulislah pape dan link ke blog ni.
  2. letak header magical me
  3. Follow me
  4. Tinggalkan link kt komen
  5. Sy akan senaraikan semua blog yg join pada entri terbaru seterusnya akan promosikan pada 11 group blogger popular... sama2 dapat faedah kan hehehe...
Segmen ni jap je sbb sy nk test market dulu hehehe, mcm jual barang lak...ala biasa la baru pertama kali so test market la dulu kan hehehe... so segmen ni akan berakhir pada jam 8 mlm ini... jam 9 malam sy akan senaraikan blog2 yg telah menyertai segmen ini seterusnya akan buat promosi percuma ke 11 rangkaian group2 blogger popular...pastu kita sama2 akan merasai faedahnye ya!!!

Nak tgk senarai blog2 hebat yg dh join segmen ni KLIK SINI



No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories