Abg Yen sayang korang

Saturday, June 11, 2011

SELUAR DALAM LELAKI MACAM JALA IKAN? OMG

Salam semua...
Kebiasaan bg lelaki... ni bkn semua la cume segelintir ddepan mata je n ikut pengalaman2 lalu bersama kwn2 spt ini... hahaha sekadar renungan n its importand to know bout dis... may b perkara ni dpandang remeh oleh sesetengah lelaki kan... yg remeh ni la ptg sebenarnya... lg2 perkara ni... ape sebenarnya perkara ni? wah suspen je... jgn pandang isu ini sesuatu yg negatif, pandangan sbg suatu nasihat n renung2kan lah. Isu UW (undies) koyak rabak n terlalu lusuh ni byk terjadi kt kebanyakan lelaki yg tak kisah pasal ni... janji bole pakai, pakai la kan hahahaha...

   
  O.K                            K.O

Cube pk dr aspek kesihatan... pernah terbaca dlm satu ruangan kesihatan dlm majalah, majalah pe dh tak ingat dh... ia menulis bahawa UW lelaki ni tak elok pakai sehingga terlalu lusuh n like a jaring, or jala opsss, ade kesan sampingan tau, kesan jangka pjg... ape yg brg2 expired kan ade kesan mcm tu gak UW... bole tgk sendiri kt ampaian tu... aset tu plg ptg buat lelaki but ianya dipandang remeh... sbb kt dlm kan... bkn kena yg branded ke yg mahal ke... just wat mcm kita pakai baju n sua la... ade ke kita nk pakai lg baju yg dh koyak or sua yg lusuh yg amat n berjaring2 hahahahaa... tak kan... tak salah nk pakai gak... hak masing2 tp kalo org tgk kt ampaian mcm tu cube bygkan org yg melihat n how they judge kita? hahahaha...

renung2 kan... satu lg kt hostel2 terutama hostel yg mengadap jalan raya or hostel pmpuan... pempuan yg lalu lalang sure sgt2 akan talk bout dis... tak ke jth saham kita? 

for male only hahahaha mesti diaorg ckp kita ni selekeh n bla3x... biasalah yg kt dlm ni kita tak amik kisah sgt... tp pk lah demi masa depan generasi kita nanti..."mencegah lebih baik dr mengubati" Renung2kanlah... only for male!!! pmpuan pn bole renung sekali n aplikasikan gak... sama je kes nya 
"Think positive u will get positive!!!

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories