Thursday, June 9, 2011

SUSUK TUBUH IDAMAN SETIAP LELAKI

Salam semua...

Sorry sgt2 sbb lately bz ckt n takde masa nk updates blog ni... blog pn dh serabut ckt sbb asalnya nk ubah header la layout la...pas tukar hampeh n last2 tangkap muat je la dulu sblm btl ade masa nk wat yg betul2 canggih hehehe... Ok2 berbalik kpd tajuk entry mlm ni, sy rase ramai yg bersetuju bahawa trend lelaki skang memang trend bdn berotot n sasa... sy pn nk gak cume kemalasan je hahaha... jom layan pic2 yg mungkin bole wat semangat untuk bina badan kembali menyengat semula... ala Ben Ashaari pn stuju kot sbb dia pn pg gym n tgk la bdan sasa dia hehehe... tp kalo besar sgt pn tak lawa n kalo nk bina badan make sure sdg2 je n ikut ketinggian kita... jgn la bina bdn sampai nampak mcm pokok atas besar bwh kecik... hehehe




Male Model

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories