Saturday, June 25, 2011

SYUKUR SEGMEN SULUNG ABG YEN MELETOP


Salam semua...
Syukur sgt2 sbb segmen sulung abg yen meletop wpn blog abg yen bole dikira blog hingusan tak mcam blog2 hebat yg lain... thanx guys sbb memeriahkan segmen tu... tak pernah2 dlm sejarah blog sy ni satu entri boleh cecah sampai 400++ viewer dalam sehari...OMG tu satu pencapaian yg luar biasa. Tanpa korang yg join segmen tu blog sy ni takkan jd mcm ari ni... Thanx again...

Kalo boleh ucap terima kasih sorang2 sy dh ucap dh... maksud sy face to face la... hehehe, sekali lagi syukur sbb hari ni blog sy melakar sejarah yg tersendiri bila buat kali kedua mencatatkan ranting tertinggi dlm sejarah penubuhannya. Moga hari2 mcm ni lah hehehe... thanx juga kpd kwn2 yg menyokong dan blogger2 popular yg byk bagi tunjuk ajar...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories