Monday, June 20, 2011

TREND JEANS PALING HOT MASA KINI


RUFSKIN HOT DENIM

Ni antara denim or jeans untuk lelaki yg tgh hot skang but satu je takde jual kt Malaysia...
kalo nk beli kena beli online or guna E-bay or something like tat...
tak semua org bole pakai jeans ni cz memerlukan keberanian n bentuk kaki yg panjang n kurus...
but not me lah...

 

i have peha yg besar hahahaha...
kempunan la...hahahaha
kepada sesape yg tgh mencari jeans yg hot n mahu tampil hebat rufskin adalah jawapannya...
lebih panas dr biasa...

 

pasti byk mata yg memandang hahahaha...
wah wat promosi rufskin lak...
bkn duta bkn...tp takpelah cz minat punyer pasalkan...
one day aku pasti pakai sua ni kalo tak dpt rufskin pn at list yg seakan yg mcm ni hahahaha...
impian tu...wakakakaka
kira ni antara impian2ku lah...





No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories