Tuesday, June 14, 2011

WANITA BERTUDUNG LABUH vs WANITA BERTUDUNG BIASA vs FREE HAIR

Salam semua...

Malam yg boring tp td best sbb borak2 ngan kwn baik n mentor td dlm fb... borak sakan hahaha... tq to my mentor sbb 1st time dia letak link blog sy dlm blog femes dia n hope ramai lah terjah ye hahaha...opsss bkn mintak sedekah ni hehehe...


Ok2 berbalik kpd tajuk entri mlm ni, wow gempak kan tp baca dulu sampai habis baru komen ye jgn baca tajuk terus nk sentap2... ok wanita bertudung dh tak bole percaya ke skang ni? nape ye? mesti ade sbb... tp bagi sy la, sy bkn nk memihak pada sapa2 tp ikhlas dr dlm ht bg sy bertudung ke tak ke kalo dalaman dia hampeh sama je... tp ade ramai org kata baik yg free hair lg bgs akhlaknya... yg pakai tudung ni samada fesyen semata2, nk tutup love bite ke, sbb family paksa ke or memang dia nk pakai ke tu hak masing2 cume ni sy kecik kan skopnya dlm persekitaran Uni sy je ok...uni ape tetttt, yg pakai tudung labuh ni terlalu obses ngan islam sampai over plak nampaknya... semua benda nk haram aduh, kt news or mufti tak kata pape diorg plak yg kecoh kt dlm uni tu... dok ckp ni la tu la haram la bla3x tp yg kua kul 3 pagi n xciden yg pakai tudung labuh n wif bf hahaha ade nafsu gak rupanyer hehehe... pastu kalo time pilihan raya aduhai yg tudung2 labuh ni wat semua org terkejut sbb mak aih lasernyer mengata org or pihak lawan!!! tak sesuai la... baik yg free hair n pakai tudung biasa2 je lah sbb diorg lg bgs n takde la mcm tu...

Moral of the story... dalaman seseoarng memainkan peranan ptg dlm mencorakkan tingkah laku seseorang individu, sama ada dia free hair ke bertudung biasa ke or labuh... kalo dalaman hampeh n tak bgs korang takkan kemana, so kalo dalaman seseorang tu cantik pastinya luarannya akan terserlah cantiknya lg2 kalo dia bertudung... kan kan kan???

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories