Monday, July 11, 2011

CARA MUDAH DAPATKAN RUANG "Buffered Earning"


Salam semua...
Terasa macam berwajah baru blog abg yen sejak semalam hehehe, nak tau sebab apa? layout dah lain, header dah lain pastu yang paling penting pengiklan pun dah lain... rujuk semula ngan nuff setelah berpisah lebih 7 bulan. Nak buat macam mane dah jodoh kan hehehe... Setelah diyakinkan oleh BLOGGER OTAI abg yen dengan penuh yakin melamar semula nuff dengan hati yang terbuka... hope percatuan kali ini berhasil dan menguntungkan.



So alang-alang dah rujuk balik ni, abg yen nak start balik lah apa yang abg yen dah stop separuh jalan dulu. So lets rock hehehe... berbalik kepada entri mlm ni cara mudah nak dapatkan BE, buffered earning la adoi hehehe... Ok2 jom bukak mata luas-luas dan fahamilah apa yang abg yen nk ajar ni hehehe dh macam gaya otai plak hehehe sorry abg yen bukan otai ye cume perasan cikit-cikit je hehehe.
  1. Anda haruslah dipilih oleh Pihak Pengiklan (Advertisers) kami untuk membuat kempen CPM bagi pihak mereka.
  2. Pihak Pengiklan (Advertiser) senantiasa mempunyai pasaran khusus untuk kempen mereka, maka mereka akan memilih blog yang mempunyai pembaca blog yang berpadanan sebagai sasaran mereka.
  3. Nuff amat menggalakkan anda mengemaskini laman 'survey' anda dari masa ke semasa untuk menaikkan peluang blog anda dipilih oleh Advertisers kami.
  4. Bersambung ke entri seterusnya... bagi korang ternanti-nanti hehehe
Jadi fahamilah ketiga-tiga cara di atas sebelum abg yen bgtahu cara keempat, kelima dan seterusnya.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories