Sunday, July 10, 2011

CONTEST: TAGLINE KREATIF BY ALYAESPREZZO



Salam semua...
Dah tidur ke semua ni? ke semua dah keluar hang out sebab seharian hari ni tak boleh nak hang out kan sebab takut nanti kena bersih oleh pihak berkuasa hehehe... takdelah gurau-gurau ja... ni abg yen ade satu contest yang sangat menarik aka lumayan beb... wajib korang join tau sebab hadiah dia mantap... kepada sesiap yang berminat nak ada domain sendiri ala yg dot.com tu jom sama-sama bersaing secara sihat rebut hadiah tersebut... hadiah-hadiah lain pun ada dan best-best tau... berminat sila klik banner kat atas tu dan semua syarat-syarat dan hadiah complete dalam tu ye...

Nama blog abg yen ni adalah "MAGICAL ME" asalnya magical of me tetapi setelah beberapa minggu menggunakan nama tersebut ada seorang kawan baik saya cakap why not padatkan n simplekan jadi MAGICAL ME... so bermula sari saat itulah nama tu melekat sehingga kesaat ini. Magical me ni sangat sesuai dan sangat dekat dihati abg yen sebab ianya memang kena dengan sifat-sifat abg yen yang mana abg yen selalu mencipta magic dan kelainan dalam blog ataupun dalam kehidupan seharian... Nama blog abg yen pernah bertukar kepada JEJAKA STYLO selama beberapa bulan tapi magical me tetap dekat dihati hehehe...

Tag line abg yen plak yang selalu abg yen guna tak kira lah dalam blog ataupun dalam kehidupan seharian memang sama je sebab kat luar ke kat dalam blog ke abg yen tetap orang yang sama... so my tagline is "KUBA SINGGE" sebut je kuba singge semua akan tau tats abg yen hahaha si jejaka stylo hahaha...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories