Tuesday, July 5, 2011

HEBAT KE BLOG ABG YEN SEKARANG NI SAMPAI RAMAI YANG DENGKI?

Salam semua...

Pagi-pagi dah bikin abg yen hot, bukan hot tahap ensem tu hahaha ni hot yang macam nak cekik-cekik pun ade. Rasenyer abg yen takde la kaco orang ke kaco blog orang ke apatah lagi menyusahkan orang... nape sejak seminggu ni macam ramai sangat yang tak suka blog abg yen... nape ye? blog abg yen ni bagus sangat ke? hebat sangat ke? sampai ada yang mula tak senang tengok blog abg yen yang tak seberapa ni... nak kata follower ribu riban tak jugak... nak kata komen ratus-ratus pun tak jugak... traffik pn biasa-biasa je tp tetap ada yang dengki jugak... ala td diaorg just bikin abg yen panas je tapi sorry to say la abg yen panas 5 saat je sebagai tanda abg yen ade perasaan hahaha... pastu trus "ada aku kesah"...


Abg yen nk kongsikan beberapa je dulu ayat-ayat power yang selalu abg yen dapat sejak 2, 3 menjak ni... tak tau la ape motif si anon tu, dia tergugat kot ngan blog abg yen ni... nak jatuhkan blog abg yen la tu... silakan la kalo boleh, nk anta santau pun silakan lah takde hal lah... Allah sentiasa disisi abg yen... Ni antara statement-statement hot yang selalu abg yen dapat:
  • Hey,whats this? It's so borring when you post something nonsense in here... plz don't do this... I feel irritating by your link... empunya group tak kisah pun tapi dia plak yang lebih sudu dari kuah. Abg yen dijemput oleh tuan group untuk ping entri kat situ so wats the big deal? psyco la si anon tu...
  • Aku tengok link ko pun aku dah menyampah apatah lagi nk terjah blog ko... apa yang dia benci sangat pun tak tau la rasenyer abg yen takde tulis pun masa ping entri "wajib terjah or wajib baca blog ini" nak baca silakan kalau tak nak pun takde hallah... takde paksaan pun, bengongkan hahaha.
  • Blog tambah dosa... rasenyer abg yen bukan buat blog lucah ataupun menceritakan benda-benda lucah, semua entri ada pengisian yang berguna jauh sekali untuk buat blog untuk tambah dosa.
  • Blog sesuatu sangat, nampak sangat sesuatu geli aku... kenapa ye masih ada yang berfikiran sebegitu, cubalah buka minda tu dan jangan suka sangat dok bawah tempurung tu... orang sekarang dok dalam kondo dah tempurung-tempurung tak main dah. Dunia makin pesat membangun jadi minda tu buka luas-luas dan terimalah perubahan-yang negatif tu jangan la terima kan.
Satu je lah abg yen nak pesan... abg yen buat blog n hasilkan setiap entri adalah dari hati yang ikhlas dan tak pernah memaksa sesape pun untuk membacanya... kalau suka bacalah dan kalau tak suka jangan baca... tapi yang tak suka tu lah yang suka baca rasenya hahaha... pastu mulalah sentap la jenis tak boleh tengok orang lain senang. "BLOGGER SENTIASA MENYOKONG BLOGGER" bukan "BLOGGER SENTIASA MENJATUHKAN BLOGGER"... renung-renungkanlah...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories